Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή ο Γιόνι Ότο

ΠΑΟΚ: Στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή ο Γιόνι Ότο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2024 21:51
Στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ αναμένεται την Παρασκευή (26/1) ο Γιόνι Ότο προκειμένου να υπογράψει στον «Δικέφαλο του Βορρά». Το συμβάν που τον έθεσε εκτός ομάδα στην Γουλβς

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μετακίνηση του Γιόνι Ότο στον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός μπακ αναμένεται την Παρασκευή (26/1) στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του. Αυτό θα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2025 με δυνατότητα επέκτασης για άλλον έναν χρόνο.

Ο 29χρονος δεν υπολογίζονταν τη φετινή σεζόν στην Γουλβς, μετρώντας μόλις τρεις συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις, ενώ από τον Δεκέμβριο αποτελεί ξένο σώμα στην ομάδα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Όπως αποκάλυψε το The Athletic, ο Γιόνι είχε ενοχληθεί από μια μονομαχία από τον παίκτη της Κ-21, Τσιρέουα και επιχείρησε να τον χτυπήσει με τον αγκωνιά χωρίς εν τέλει να έρθει σε επαφή με τον 20χρονο. Έκτοτε μέλος του προπονητικού σταφ μπήκε στη μέση λειτουργώντας ως «πυροσβεστήρας» αλλά δέχτηκε φτύσιμο από τον Ισπανό μπακ, ο οποίος στη συνέχεια έλαβε εντολή να εγκαταλείψει το γήπεδο και να πάει στα αποδυτήρια. Τότε ήταν που έβγαλε την απογοήτευσή του στον εξοπλισμό στο δωμάτιο των παικτών, σπάζοντας μια τηλεόραση και προκαλώντας ζημιά σε ένα τραπέζι!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.