Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Βασικός ο Μπακασέτας αλλά και οι Ούγκο Βίτορ, Ντραγκόφσκι απέναντι στον Ατρόμητο

Παναθηναϊκός: Βασικός ο Μπακασέτας αλλά και οι Ούγκο Βίτορ, Ντραγκόφσκι απέναντι στον Ατρόμητο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/1/2024 20:19
Στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται ο Τάσος Μπακασέτας στο εντός έδρας παιχνίδι των «πράσινων» με τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Φατίχ Τερίμ έκρινε ότι ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας είναι σε θέση να βρεθεί στο βασικό σχήμα και δεν είναι ο μόνος από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ο οποίος θα παίξει από την αρχή κόντρα στους Περιστεριώτες.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο γκολκίπερ Ντραγκόφσκι ο οποίος αποκτήθηκε επίσης τον Γενάρη, στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Κώτσιρας, ενώ στόπερ θα είναι ο Βίτορ Ούγκο -ο οποίος ανακοινώθηκε χθες (23/1) και ο Ακαϊντίν, με τον Τούρκο να έχει περίπου δύο εβδομάδες από τότε που έφτασε στην Ελλάδα. Την τετράδα της άμυνας συμπληρώνει ο Μλαντένοβιτς.

Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Γουίλιαν Αράο, ενώ μαζί του στη μεσαία γραμμή επιστρέφει ο Τόνι Βιλένα αλλά και ο Φίλιπ Τζούρισιτς ο οποίος ανάρρωσε από τραυματισμό.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Τάσος Μπακασέτας και θα πλαισιωθεί στις θέσεις των εξτρέμ από τους Μαντσίνι και Αϊτόρ.

Από την άλλη ο Σάσα Ίλιτς επέλεξε την εξής ενδεκάδα:

Τσιντώτας, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Βρακάς, Αθανασίου, Έντερ, Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα, Ρομπάιγ, Αντζιέλσκι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.