Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαλάχ: Επιστρέφει στην Λίβερπουλ για αποθεραπεία -τον περιμένει πίσω η Αίγυπτος αν προχωρήσει στο Κόπα Άφρικα

Σαλάχ: Επιστρέφει στην Λίβερπουλ για αποθεραπεία -τον περιμένει πίσω η Αίγυπτος αν προχωρήσει στο Κόπα Άφρικα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2024 23:45
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επιστρέφει στην Λίβερπουλ για αποθεραπεία μετά τον τραυματισμό του στο πόδι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής αλλά η Αίγυπτος ελπίζει ότι θα επιστρέψει αν η ομάδα προχωρήσει στα νοκ-άουτ.

Την επιστροφή του Μοχάμεντ Σαλάχ στο Λίβερπουλ γνωστοποίησε ο Γιούργκεν Κλοπ προκειμένου ο Αιγύπτιος επιθετικός να ξεκινήσει αποθεραπεία με τους ανθρώπους των «κόκκινους».

Ο σταρ της Λίβερπουλ αποκόμισε τραυματισμό στο δικέφαλο μηριαίο στο παιχνίδι της Αιγύπτου με την Γκάνα για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και δεν μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια των «φαραώ» στα επόμενα παιχνίδια.

«Είναι λογικό να κάνει την αποθεραπεία μαζί μας», είπε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ την Κυριακή (21/1).

Η αιγυπτιακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία είχε αρχικά δηλώσει την Παρασκευή (19/1) ότι ο Σαλάχ θα συμμετάσχει ξανά στη διοργάνωση μόνο εάν η Εθνική ομάδα προκριθεί στα προημιτελικά στις 2 ή 3 Φεβρουαρίου.

Ερωτηθείς εάν ο 31χρονος θα επέστρεφε στην Ακτή Ελεφαντοστού για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής ο Κλοπ τόνισε: «Θα έλεγα εάν η Αίγυπτος προκριθεί στον τελικό, εάν είναι έτοιμος πριν τον τελικό, τότε μάλλον ναι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.