Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρονάλντο για τη Χρυσή μπάλα και το βραβείο «The Best»: «Έχουν χάσει την αξιοπιστία τους»

Ρονάλντο για τη Χρυσή μπάλα και το βραβείο «The Best»: «Έχουν χάσει την αξιοπιστία τους»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/1/2024 11:48
Ιδιαίτερα… «βιτριολικός» εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στη Record ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απουσία του από τα μεγαλύτερα βραβεία της χρονιάς, τη Χρυσή Μπάλα και το «The Best», τα οποία κατέληξαν στον Λιονέλ Μέσι.

«Το έχω συνηθίσει και ξέρω πώς λειτουργούν αυτές οι οργανώσεις. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είδα την τελετή απονομής των βραβείων «The Best». Πιστεύω ότι, κατά κάποιον τρόπο, αυτά τα βραβεία χάνουν την αξιοπιστία τους. Πρέπει να αναλύσεις ολόκληρη τη σεζόν. Δεν θέλω να πω ότι ο Μέσι ή ο Χάαλαντ ή ακόμα και ο Εμπαπέ δεν το άξιζαν. Απλώς δεν πιστεύω σε αυτά τα βραβεία πια. Και δεν είναι επειδή κέρδισε στο Globe Soccer. Αλλά είναι γεγονότα, είναι αριθμοί. Και οι αριθμοί δεν λένε ψέματα», σχολίασε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Παράλληλα, ερωτηθείς για τα 54 γκολ που σκόραρε μέσα στο 2023 ανέφερε:

«Είναι δύσκολο να σκοράρεις γκολ, είτε στη Σαουδική Αραβία, είτε στην Ιταλία, την Ισπανία ή την Πορτογαλία. Το γκολ είναι γκολ. Κατά κάποιον τρόπο, νιώθω ακόμα πιο περήφανος που κέρδισα τον Χάαλαντ, τον Εμπαπέ και τον Κέιν. Είναι έκπληξη αν κοιτάξετε πίσω και δείτε τι συνέβη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην Εθνική, όπου ο κόσμος με θεωρούσε χαμένο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι συγκεντρώθηκα και έκανα μια μεγάλη σεζόν στην Αλ Νασρ, γι' αυτό πέτυχα 54 γκολ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.