Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραιτήθηκε από την Μάντσεστερ  Σίτι και έγινε CEO της Γιουνάιτεντ ο Ομάρ Μπεράδα!

Παραιτήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι και έγινε CEO της Γιουνάιτεντ ο Ομάρ Μπεράδα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/1/2024 02:35
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διόρισε τον Ομάρ Μπεράδα ως τον νέο CEO του συλλόγου λίγη ώρα μετά την παραίτηση του από τη θέση του επικεφαλής ποδοσφαιρικών επιχειρήσεων του City Football Group, δηλαδή τον όμιλο που διαθέτει την Μάντσεστερ Σίτι και όχι μόνο.

«Βόμβα» στο Νησί καθώς το βράδυ του Σαββάτου (20/1) ένας εκ των ισχυρών ανδρών της Μάντσεστερ Σίτι, Ομάρ Μπεράδα μετεπήδησε στη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Συγκεκριμένα, ο Μπεράδα παραιτήθηκε από τη θέση του επικεφαλής ποδοσφαιρικών επιχειρήσεων του City Football Group (όμιλος που έχει μεταξύ άλλων την Μάντσεστερ Σίτι και την Ζιρόνα) και λίγη ώρα μετά ανακοινώθηκε ως νέος CEO στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ουσιαστικά οι «κόκκινοι διάβολοι» δίνουν στον Μπεράδα τα κλειδιά για την αναγέννηση του συλλόγου, ποντάροντας στην τεχνογνωσία του και τις επιτυχίες του στην Μάντσεστερ Σίτι. Όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει στο νέο του ρόλο το καλοκαίρι, με τον Πάτρικ Στιούαρτ να συνεχίζει τον ενδιάμεσο ρόλο.

Ο Μπεράδα εντάχθηκε στην Μάντσεστερ Σίτι το 2011, υπηρετώντας αρχικά ως επικεφαλής διεθνούς επιχειρηματικής ανάπτυξης, διευθυντής πωλήσεων εταιρικών σχέσεων και στη συνέχεια ανώτερος αντιπρόεδρος εμπορικός διευθυντής του ομίλου, προτού γίνει διευθύνων σύμβουλος λειτουργίας του συλλόγου το 2016. Το 2020, προήχθη σε ανώτερο ρόλο στο City Football Group, που κατέχει τη Μάντσεστερ Σίτι και 12 άλλους συλλόγους σε όλο τον κόσμο.

Όπως αναφέρει το The Athletic που έβγαλε πρώτο την είδηση πριν τις επίσημες ανακοινώσεις, το πλάνο είναι ο Μπεράδα να αναλάβει την εκτελεστική ηγεσία τόσο στον επιχειρηματικό όσο και στον αθλητικό τομέα και θα έχει επίσης μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου καθώς θα αναφέρεται στους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.