Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νεϊμαρ: «Δεν συγκρίνεται η Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Σίτι»

Νεϊμαρ: «Δεν συγκρίνεται η Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Σίτι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/2/2014 17:10
Σίγουρος πως η Μπαρτσελόνα θα πάρει την πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ εφόσον παίξει το παιχνίδι που ξέρει δήλωσε ο Νεϊμάρ, ο οποίος τόνισε πως η Μάντσεστερ Σίτι έχει πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσει τους «μπλαουγκράνα».

Ο Βραζιλιάνος άσος που συνδύασε με γκολ την επιστροφή του στην ενεργό δράση στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ράγιο Βαγιεκάνο το Σάββατο(6-0), τόνισε πως η Μάντσεστερ Σίτι έχει καλούς παίκτες αλλά εάν η ομάδα του παίξει με τον τρόπο που ξέρει, τότε δεν θα συναντήσει κανένα πρόβλημα απέναντι στους «πολίτες»:

«Έχω διαβάσει που λένε πως η Μάντσεστερ Σίτι θα επικρατήσει της Μπαρτσελόνα, λόγω τον πολλών γκολ που σημειώνει στην Αγγλία. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσει την Μπαρτσελόνα. Έχουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά εμείς έχουμε περισσότερη εμπειρία στην διοργάνωση. Σεβόμαστε την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά αν παίξουμε με τον τρόπο που ξέρουμε τότε πιστεύω ότι θα προκριθούμε».

Μάλιστα ο ίδιος πρόσθεσε πως δεν θα διάλεγε ποτέ το ενδεχόμενο να υπογράψει συμβόλαιο στην Μάντσεστερ Σίτι ούτε σε καμία άλλη ομάδα πέρα της Μπαρτσελόνα:

«Ήξερα πως και άλλες ομάδες ενδιαφέρονταν για μένα όσο ήμουν στην Σάντος. Ωστόσο δεν θα διάλεγα ποτέ την Μάντσεστερ Σίτι ή κάποια άλλη ομάδα. Όταν έμαθα το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, δεν το σκέφτηκα πολύ»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.