Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συγκλονιστικός Κλοπ - «Ο Έρικσον είναι ευπρόσδεκτος στη Λίβερπουλ για να κάνει τη δουλειά μου όποτε θέλει»

Συγκλονιστικός Κλοπ - «Ο Έρικσον είναι ευπρόσδεκτος στη Λίβερπουλ για να κάνει τη δουλειά μου όποτε θέλει»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
20/1/2024 12:34
Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον σόκαρε τον ποδοσφαιρικό κόσμο αποκαλύπτοντας πριν από μερικές ημέρες πως δίνει μάχη με τον καρκίνο και παράλληλα πως ένα από τα όνειρα που δεν εκπλήρωσε ποτέ είναι το να κάτσει στον πάγκο της Λίβερπουλ.

Η δεδομένη θλίψη που προκάλεσε η είδηση δεν εμπόδισε τη Λίβερπουλ από το να κινητοποιηθεί άμεσα πάντως και εξετάσει πως μπορεί να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του Σουηδού τεχνικού, που έχει κάτσει μεταξύ άλλων στον πάγκο των Μάντσεστερ Σίτι, Ρόμα, Μπενφίκα και Λάτσιο, με την οποία κατέκτησε το νταμπλ στην Ιταλία το 2000.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μάλιστα παραχώρησε σχετικές δηλώσεις που τόνισε πως ο Έρικσον είναι καλοδεχούμενος οποιαδήποτε στιγμή στην ομάδα.

«Πρώτη φορά άκουσα για τον θαυμασμό και την αγάπη του για τη Λίβερπουλ και ότι ήταν οπαδός σε όλη του τη ζωή. Είναι καλοδεχούμενος και θα μπορούσε να καθίσει στη θέση μου, στο γραφείο μου, και να κάνει τη δουλειά μου για μία ημέρα, εάν το θέλει και εκείνος. Θα περάσει μερικές υπέροχες ώρες και είμαι σίγουρος για αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «κόκκινων» για τον Σουηδό.

Επίσης σύμφωνα με δημοσιεύματα η Λίβερπουλ εξετάζει την πιθανότητα ο Έρικσον να καθίσει στον πάγκο της σε ένα φιλικό παλαιμάχων με τον Άγιαξ, που θα γίνει στις 23 Μαρτίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.