Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βόλος: Ποινή απαγόρευσης εισόδου στον Μπέο στον αγωνιστικό χώρο για 15 μέρες

Βόλος: Ποινή απαγόρευσης εισόδου στον Μπέο στον αγωνιστικό χώρο για 15 μέρες

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/1/2024 17:28
Η Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες στον ισχυρό άνδρα του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στον θεσμό του Κυπέλλου τον περασμένο Δεκέμβριο.

Με χρηματικό πρόστιμο 5000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες τιμωρήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ για τον αγώνα του Βόλου με τον ΠΑΟΚ στις 7 Δεκεμβρίου για το Κύπελλο Ελλάδος.

Μία ημέρα μετά τον αγώνα ο ισχυρός άνδρας του Βόλου είχε πει στο Metropolis σχετικά με τη διαιτησία του ματς: «Διαιτητική αλητεία που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια, κερδίζοντας οι ισχυροί και όλοι οι άλλοι να πάνε να... Ήταν ένα παιχνίδι χαρά του ποδοσφαίρου, άσε το να παιχθεί, είναι υγεία να κερδίζει και ο αδύνατος, δεν θέλει το ποδόσφαιρο να κερδίζουν μόνο οι ισχυροί. Εχω δώσει εντολή να υποβάλλουν μήνυση στους διαιτητές.

Υποψιαζόμαστε παράνομο στοιχηματισμό και στήσιμο αγώνα, αυτή είναι δουλειά της δικαιοσύνης να το διερευνήσει , πως τα έπαιξα, που τα έπαιξαν , αν βγήκε όπως λένε 1/1. Δεν είναι δουλειά μου να πω τι έγινε, αλλά της δικαιοσύνης να κάνει επιτέλους τη δουλειά της και να μας πει αν κάποιος έπαιξε το παιχνίδι και να υπάρχει συμμετοχή των διαιτητών με τη συμπεριφορά τους
».

Η απόφαση της Επιτροπής της ΕΠΟ για τον Βόλο και τον Αχιλλέα Μπέο:

-Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ.

Επιβάλλει στον Αχιλλέα Μπέο, αξιωματούχο της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.

Απειλεί σε βάρος της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος χρηματική ποινή ύψους 10.000 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες που επιβλήθηκε στον Αχιλλέα Μπέο. (αγώνας της 07.12.2023, ΠΑΟΚ-Βόλος, για το Κύπελλο Ελλάδος)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.