Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καρβαλιάλ: «Το ματς με τον Παναθηναϊκό έχει χαρακτηριστικά "τελικού"»

Καρβαλιάλ: «Το ματς με τον Παναθηναϊκό έχει χαρακτηριστικά "τελικού"»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/1/2024 19:53
Ο Κάρλος Καρβαλιάς μίλησε ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αύριο (17/1, 21:00) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, χαρακτηρίζοντάς το «τελικό».

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών στάθηκε στην κρισιμότητα του ματς, αφού μίλησε για την «ψυχή» που έδειξαν οι παίκτες του κόντρα στην Κηφισιά, ενώ τόνισε πως η ομάδα του είναι προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενο στο προσεχές «αιώνιο» ντέρμπι.

Όσα δήλωσε ο Καρβαλιάλ:

«Πρώτα από όλα θέλω να πω συλλυπητήρια και να στείλω μια ζεστή αγκαλιά στην οικογένεια και στους φίλους του Γιώργου Δαρίβα» δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

Για το ματς με την Κηφισιά:

«Είναι αλήθεια πως στο τελευταίο ματς παίξαμε με την καρδιά μας και δώσαμε την ψυχή μας στο γήπεδο. Παίξαμε με πολύ υψηλό κίνητρο. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, δώσαμε τα πάντα και αυτός είναι ο δρόμος για να ανταπεξέλθουμε σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και στο επόμενο παιχνίδι μας. Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε».

Για την ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό:

«Πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές, ποιοτικές ομάδες που θα έχουν μεγάλη επιθυμία για τη νίκη. Θα είναι ένα παιχνίδι με χαρακτηριστικά τελικού. Θα προσπαθήσουμε, πρώτα από όλα, να μην δεχθούμε γκολ και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να σκοράρουμε. Θέλουμε να προκριθούμε. Αυτός είναι ο στόχος μας και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι για να τα καταφέρουμε».

Για το αν έχει προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο των πέναλτι:

«Θα προτιμούσα να πάρουμε την πρόκριση στα 90 λεπτά, όμως αν δεν συμβεί αυτό είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.