Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Με κόσμο το Καλλιθέα - Παναιτωλικός, με VAR τελικά το Κηφισιά - ΟΦΗ

Κύπελλο Ελλάδας: Με κόσμο το Καλλιθέα - Παναιτωλικός, με VAR τελικά το Κηφισιά - ΟΦΗ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
16/1/2024 13:33
Δύο από τις ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου θα έχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το πως προγραμματίστηκαν να διεξαχθούν αρχικά.

Το Καλλιθέα - Παναιτωλικός αύριο (17/1, 15:00) θα διεξαχθεί τελικά με φιλάθλους στις κερκίδες, με την αθηναϊκή ομάδα να εκδίδει μάλιστα ανακοίνωση ώστε να ενημερώσει για την κυκλοφορία εισιτηρίων. Αυτό καθώς το μέτρο τέλεσης αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, που έχει ισχύ, έως τις 12 Φεβρουαρίου, αφορά μόνο ομάδες της Super League.

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

«Tα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου της Φάσης των 16 εναντίον του Παναιτωλικού στο Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 15:00 θα διατίθενται αποκλειστικά από το γραφείο στο γήπεδο τις ακόλουθες ημέρες και ώρες.
— Τρίτη 16 Ιανουαρίου, 09:00 - 17:00
— Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, 09:00 - ημίχρονο
Δεν θα διατίθενται εισιτήρια προς πώληση μέσω της Ticketmaster»
.

Από εκεί και πέρα το Κηφισιά - ΌΦΗ (17/1, 17:00) θα έχει τελικά και VAR όπως έγινε γνωστό, αφού οι νεοφώτιστοι είχαν καταθέσει σχετικό αίτημα. Έστω και καθυστερημένα λοιπόν ανακοινώθηκαν και διαιτητές VAR για το παιχνίδι, που θα είναι οι Παπαπέτρου και Σαμοΐλης, με ρέφερι της συνάντησης τον Ματσούκα, βοηθούς τους Μεϊντάνας και Κωνσταντίνου και τέταρτο τον Βλάχο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.