Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κατηγορείται επίσημα για παραβίαση του FFP και απειλείται με βαριά «καμπάνα»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κατηγορείται επίσημα για παραβίαση του FFP και απειλείται με βαριά «καμπάνα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/1/2024 19:16
Επίσημη μορφή πήραν οι κατηγορίες παραβίασης των όρων του Financial Fair Play (FFP) για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, που απειλείται πλέον με αφαίρεση βαθμών, όπως είχε συμβεί και με την περίπτωση της Έβερτον.

Η ομάδα, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει ξοδέψει μεγάλα ποσά το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ πέρυσι, όταν εμφανίστηκε ξανά σε αυτήν μετά από 24 χρόνια και οι ζημιές που έχει καταγράψει φέρονται να υπερβαίνουν το επιτρεπόμενο όριο.

Συγκεκριμένα κάθε ομάδα μπορεί να εμφανίζει αθροιστικές απώλειες 105 εκατομμυρίων λιρών σε βάθος τριετίας ή μέχρι 35 εκατομμυρίων λιρών ανά σεζόν, αλλά η Νότιγχαμ που εμφάνισε απώλειες 45,6 εκατομμύρια λίρες το περασμένο οικονομικό έτος, παραβίασε τον συγκεκριμένο όρο και απειλείται με αφαίρεση βαθμών, όπως έγινε με την Έβερτον που τιμωρήθηκε με -10 φέτος.

Κύριο όπλο της υπεράσπισής της θα είναι η πώληση του Μπρένταν Τζόνσον στην Τότεναμ ένατι 55,2 εκατ. ευρώ, η οποία όμως έγινε τον Αύγουστο και ενδέχεται να μην συμπεριληφθεί στην τριετία για την οποία κατηγορείται.

Ο αγγλικός σύλλογος πάντως εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Η Νότιγχαμ Φόρεστ αναγνωρίζει τη δήλωση της Πρέμιερ Λιγκ που επιβεβαιώνει ότι ο σύλλογος σήμερα κατηγορείται για παραβίαση των κανόνων Κερδοφορίας και Βιωσιμότητας της λίγας. Ο σύλλογος σκοπεύει να συνεχίσει την πλήρη συνεργασία με την Πρέμιερ Λιγκ για το ζήτημα και είναι βέβαιος για μια γρήγορη και δίκαιη λύση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.