Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 1-0: Ο Μιριτέλο στο 90' χάρισε τη νίκη στους Αρκάδες!

Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 1-0: Ο Μιριτέλο στο 90' χάρισε τη νίκη στους Αρκάδες!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/1/2024 19:41
Ο Αστέρας Τρίπολης, με «χρυσό» σκόρερ τον Μιριτέλο, επικράτησε με 1-0 του Βόλου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις, οι Αρκάδες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη στην κεφαλιά του Αργεντίνου επιθετικού που βρήκε δίχτυα για τρίτο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη ο Βόλος έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, έχοντας διπλό δοκάρι στην ίδια φάση και έτσι αποχώρησε με «άδεια» χέρια από το γήπεδο.

Με αυτή τη νίκη του ο Αστέρας Τρίπολης παρέμεινε μόνος του στην 6η θέση με 26 βαθμούς, την ώρα που ο Βόλος με 14 πόντους έμεινε 12ος και στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Λυτρωτής Μιριτέλο, διπλό δοκάρι ο Βόλος

Το πρώτο μέρος δεν διεκδικεί σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας, με τον ρυθμό να είναι χαμηλός και τις δύο ομάδες να μην έχουν κάποια μεγάλη ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι είχαν μεν κατοχή αλλά δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους για την αντίπαλη εστία, την ώρα που ο Βόλος απείλησε με κάποια σουτ.

Στην επανάληψη η ένταση του παιχνιδιού ανέβηκε, με τον Αστέρα να είναι πιο κινητικός επιθετικά αλλά τον Βόλο να χάνει τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 72'. Αρχικά ο Σιελης με προβολή από κοντινή απόσταση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σημαδεύοντας το δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Ασλανίδης με κεφαλιά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στα τελευταία λεπτά όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεσαν για το γκολ, είχα μία καλή στιγμή με τον Καλτσά στο 87' και με τη συμπλήρωση ενενήντα λεπτών πήραν το προβάδισμα. Ο Καλτσάς ήταν και πάλι στη φάση, αυτή τη φορά σέντραρε «γλυκά» μέσα στην περιοχή και ο Μιριτέλο πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι νικώντας τον Κόστιτς για το 1-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά, τα τρία των καθυστερήσεων, οι Αρκάδες αμύνθηκαν σωστά και πανηγύρισαν μία σημαντική νίκη για τους ίδιους.

Αστέρας Τρίπολης( Ράσταβατς): Παπαδόπουλος (13΄Γραμματικάκης), Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Καρμόνα (85΄Μπαρτόλο), Μουνάφο, Γκος (71΄Γιαμπλόνσκι), Ζουγλής (71΄Μάντζης), Ρεγκίς, Καλτσάς, Μιριτέγιο.

Βόλος (Λόπεθ): Κόστιτς, Ασλανίδης, Λούνα, Σιέλης, Μύγας, Μπαριέντος (94΄Καραγιάννης), Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς, Κόμπα (66΄Τσοκάνης), Γκαρσία (80΄Ράσιτς), Μωραΐτης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.