Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έφτασε στην Αθήνα ο Ακαϊντίν: «Αφού με ζήτησε ο Τερίμ δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά»

Έφτασε στην Αθήνα ο Ακαϊντίν: «Αφού με ζήτησε ο Τερίμ δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2024 16:54
Ο Σαμέρ Ακαϊντίν έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως από τη στιγμή που τον ζήτησε ο Φατίχ Τερίμ δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά.

Μόνο τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Σαμέρ Ακαϊντίν να ντυθεί στα πράσινα.
Ο διεθνής Τούρκος στόπερ έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Ελ. Βενιζέλος» και αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιο του.

Η συμφωνία αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ο ποδοσφαιριστής στάθηκε στην παρουσία του Φατίχ Τερίμ στους «πράσινους» και στην επιθυμία του έμπειρου τεχνικού να τον αποκτήσει:

«O Φατίχ Τερίμ έπαιξε ρόλο, μόλις με ζήτησε στον Παναθηναϊκό δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Είναι σημαντικό που έχουμε στόχο να πάρουμε το πρωτάθλημα κι αυτός ήταν ακόμα ένας λόγος που ήρθα. Στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να πάω με την εθνική ομάδα στο Euro. Ελπίζω ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά και θα πάρουμε το πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο διεθνής στόπερ και ρωτήθηκε αν μίλησε με κάποιον για την Ελλάδα:

«Είναι ο Αράo εδώ που παίζαμε στην ίδια ομάδα, μου έχει πει κάποια πράγματα, έχω μιλήσει μαζί του. Είδα αγώνες της ομάδας και είδα και τους οπαδούς μας που είναι πάρα πολύ καλοί. Ευχαριστώ πάρα πολύ ανυπομονώ να δω το γήπεδο και να παίξω για την ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.