Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Η Γουέστ Χαμ ενδιαφέρεται για τους Ιωαννίδη και Παυλίδη»

«Η Γουέστ Χαμ ενδιαφέρεται για τους Ιωαννίδη και Παυλίδη»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
12/1/2024 18:45
Ο Φώτης Ιωαννίδης φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ μαζί και με τον επιθετικό της Άλκμααρ, Βαγγέλη Παυλίδη όπως αναφέρει αγγλικό δημοσίευμα.

Ο άσος του Παναθηναϊκού με τις εμφανίσεις του σε Ευρώπη και Ελλάδα έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και ήδη η Στουτγκάρδη παρουσιάζεται ως πιθανός προορισμός του.

Οι Άγγλοι όμως και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα thewesthamway.com κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ, η οποία εξετάζει και την περίπτωση του Βαγγέλη Παυλίδη.

«Δύο Έλληνες επιθετικοί έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ο πρώτος είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης από την αντίπαλο μας στo Conference League, Άλκμααρ. Έχει πολύ καλές επιδόσεις στο σκοράρισμα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όμως είναι ξανά αρκετά υψηλή η τιμή του.

Ίσως είναι πιο ρεαλιστική η επιλογή του Φώτη Ιωαννίδη, μεγάλου αντιπάλου του Ολυμπιακού που αντιμετωπίσαμε αυτή τη σεζόν. Οι δύο αυτές ομάδες αναμετρήθηκαν πρόσφατα με τον Ιωαννίδη να ισοφαρίζει στο 65΄. Τον παρακολουθήσαμε και κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, όπου σκόραρε στην ήττα με 2-1 εντυπωσιάζοντας τους σκάουτς μας. Είναι πιο πιθανό να εξεταστεί η περίπτωση του»
, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.