Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: Νέα οκτάρα για ΑΕΚ!

Γ’ Εθνική: Νέα οκτάρα για ΑΕΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/2/2014 16:48
Δύο περίπου εβδομάδες μετά την οκτάρα επί του Μανδραϊκού, η ΑΕΚ έκανε… πάρτι και απέναντι στον Α.Ο. Περιστερίου, παίρνοντας τη νίκη με 8-1 στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ! Χατ-τρικ ο Πλατέλλας (26’, 54’, 75’), δύο γκολ οι Μπρέσεβιτς (7’, 11’), Ντακόλ (38’, 73’)

Καταιγιστική ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι η ΑΕΚ, καθώς η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα διέλυσε τον Α.Ο. Περιστερίου με 8-1 στο άδεια λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, παίρνοντας… εκδίκηση απέναντι στην ομάδα που τους ανάγκασε στην πρώτη φετινή της γκέλα στον α’ γύρο (0-0).

Τα πάντα κρίθηκαν αρκετά νωρίς καθώς ο Μπρέσεβιτς με δύο προσωπικά γκολ στο 7’ και στο 11’, «καθάρισε» την υπόθεση νίκη για την ΑΕΚ, η οποία δεν πάτησε «φρένο», με τους Πλατέλλα (26’) και Ντακόλ (38’) να πετυχαίνουν ακόμα δύο γκολ μέχρι το ημίχρονο.

Γ’ Εθνική: Νέα οκτάρα για ΑΕΚ!
Στην επανάληψη, ο Πόποβιτς έγραψε το 5-0 στο 51’, ενώ τρία λεπτά μετά ο Πλατέλλας πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ κάνοντας το 6-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν τέσσερα λεπτά μετά με τον Μπέλη, ωστόσο ο Ντακόλ αρχικά στο 73’ και ο Πλατέλλας ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ στο 75’, ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 81’ το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε!

Μάλιστα με αυτή τη νίκη η «Ένωση» βρίσκεται πλέον στο +10 (και με παιχνίδι λιγότερο) από τη δεύτερη Κηφισιά, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Τριγλία Ραφήνας, ενώ υπενθυμίζεται πως της είχαν αφαιρεθεί και τρεις βαθμοί για τα επεισόδια στο Αιγάλεω.

Οι συνθέσεις των ομάδων


AEK (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Πεταυράκης, Ρόβας, Γεωργέας (65’ Σταθάκης), Τσουκαλάς, Κορδέρο (79’ Τσεβάς), Ανάκογλου, Πλατέλλας, Πόποβιτς, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (73’ Γροντής)

Α.Ο. Περιστερίου (Γιάννης Τάπρατζης): Τικταπανίδης (76’ Κέμπας), Πλέστης (54’ Ηλιάδης), Βασίλογλου, Ποστόλης, Μήλιος, Χέλμης, Μπόσιος, Πλέστης, Συράκος (81’ Τσαβαλιάς), Μπέλης, Χρόνης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.