Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντζιος: «Δείξαμε πως θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι»

Μάντζιος: «Δείξαμε πως θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
7/1/2024 21:47
Ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ επισήμανε πως η ομάδα του πήρε μία δίκαιη νίκη και έδειξε πως ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι.

Ο προπονητής του Άρη στάθηκε και στο γεγονός πως η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της απέναντι σε Λαμία και Αστέρα Τρίπολης και σήμερα έδειξε πόσο ήθελε τη νίκη. Παράλληλα σχολίασε πως αυτό το αποτέλεσμα είναι και τον κόσμο τις ομάδες ενώ χαρακτήρισε ως «βλακείες» τα λάθη που έγιναν στις προηγούμενες αναμετρήσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Φαίνεται από τα αποτελέσματα πως μας πάνε τα μεγάλα παιχνίδια. Είναι μία νίκη που μας δίνει τρεις βαθμούς και τίποτα παραπάνω. Είναι και για τον κόσμο μας. Πρέπει να καλύψουμε λίγο τις βλακείες που κάναμε στα δύο τελευταία παιχνίδια και χάσαμε τους βαθμούς που δικαιούμασταν.

Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια και θα μπορούσαμε να κάνουμε και άλλο γκολ. Λογικό να πιέσει στο τέλος ο ΠΑΟΚ. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζει ρόλο σε τι κατάσταση είσαι αλλά πόσο το θέλεις.

Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στα προηγούμενα παιχνίδια. Σήμερα ήμασταν πειθαρχημένοι, δυνατοί, βγάλαμε πάθος και δείξαμε πως θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.