Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λόπεθ: «Οι διαιτητές θέλουν σεβασμό αλλά δε σέβονται τους ταπεινούς συλλόγους» (video)

Λόπεθ: «Οι διαιτητές θέλουν σεβασμό αλλά δε σέβονται τους ταπεινούς συλλόγους» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2024 18:23
Ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ ήταν έξαλλος με τη διαιτησία του αγώνα με τον Ατρόμητο και δεν έκρυψε το θυμό του στη συνέντευξη μετά τον αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός του Βόλου στην κάμερα της Cosmote TV μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο (1-2):

«Ξεκινήσαμε τέλεια, σκοράραμε γκολ και έβαλαν τη γραμμή όπου ήθελαν. Οι διαιτητές θέλουν σεβασμό, διακόπτουν το πρωτάθλημα αλλά δε σέβονται τους ταπεινούς συλλόγους. Σε κάθε παιχνίδι είναι το ίδιο. Με την ΑΕΚ, ένα πέναλτι που δεν είδε κανείς και δεν διαμαρτυρήθηκαν ούτε αυτοί. Με τον Παναθηναϊκό μια δεύτερη κίτρινη στο 0-0 που δεν ήταν…. Με τον ΠΑΟΚ σκοράραμε γκολ και το ακύρωσαν, ακόμα και ο διαιτητής μου είπε ότι ήταν λάθος. Οι διαιτητές θέλουν σεβασμό αλλά δεν σέβονται τους ταπεινούς συλλόγους. Αν δεν το κάνουν, γιατί δεν παίζουν οι μεγάλοι μεταξύ τους και να παίξουμε εμείς μεταξύ μας. Έδωσαν επτά λεπτά έξτρα χρόνου, ο Σιέλης ήταν δύο λεπτά κάτω. Σκοράραμε και αν είχαμε άλλα δύο λεπτά ποιος ξέρει τι θα είχε γίνει. Αποφάσισαν να σφυρίξουν τη λήξη. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν…»

Για τους τραυματίες: «Τους τελευταίος δύο μήνες, παίζουμε κάθε τρεις μέρες. Χρειαζόμαστε παίκτες. Έχουμε 15-16. Χρειαζόμαστε παίκτες. Όλοι δουλεύουμε κάθε μέρα αλλά περιμένουμε μεταγραφές».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.