Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πανσερραϊκός – Κηφισιά 1-1: Ο Μπετανκόρ «τιμώρησε» τους φιλοξενούμενους στο φινάλε

Πανσερραϊκός – Κηφισιά 1-1: Ο Μπετανκόρ «τιμώρησε» τους φιλοξενούμενους στο φινάλε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2024 17:13
Ο Πανσερραϊκός με γκολ του νεοαποκτηθέντα Μπετανκόρ στο 85’ ισοφάρισε σε 1-1 την Κηφισιά στο εξάποντο παραμονής των Σερρών και τιμώρησε την ομάδα των Βορείων Προαστίων για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 43’ με τον Μπιφουμά, δεν εκμεταλλεύτηκαν τις καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος και το πλήρωσαν.

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι της ουράς μεταξύ Πανσερραϊκού και Κηφισιάς στις Σέρρες. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 σ’ ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν τις καλές τους στιγμές και το πλήρωσαν λίγο πριν το φινάλε.

Το ματς:


Η γκολάρα του Μπιφουμά έκανε τη διαφορά στο πρώτο μέρος

Η Κηφισιά είχε την πρώτη καλή φάση στο ματς με άστοχο σουτ του Κλωναρίδη μέσα από την περιοχή. Στο 11’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά μ’ ένα σουτ του Πέιου που κατέληξε στα σώματα, ενώ δύο λεπτά μετά ο Πανσερραϊκός απάντησε με κεφαλιά του Άλεξιτς που κατέληξε άουτ. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στο πρώτο μέρος και κυλούσε χωρίς τις πολύ μεγάλες φάσεις με την Κηφισιά να ήταν λίγο πιο απειλητική και να απειλεί ξανά στο 42’ με σουτ του Κλωναρίδη χωρίς να ανησυχεί τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Το γκολ που έκανε τη διαφορά στο πρώτο μέρος ήρθε στο 43’ και άνηκε στην Κηφισια. Ο Μπιφουμά με τρομερή ατομική ενέργεια απέφυγε δύο παίκτες του Πανσερραϊκού και την κατάλληλη στιγμή «έσκαψε» τη μπάλα πάνω από τον Χοβάν, στέλνοντας την στα δίχτυα για το 0-1.

Μεγάλες χαμένες ευκαιρίες για την Κηφισιά στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν αποτελεσματικά και έφυγαν στις αντεπιθέσεις, σπαταλώντας μεγάλες ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Στο 58’ ο Σάντος αστόχησε με κοντινή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μασούρα, ενώ στο 64’ ο Μπιφουμά έφυγε στην κόντρα επίθεση αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χοβάν. Τρία λεπτά μετά ο γκολκίπερ του Πανσερραϊκού απέκρουσε με το πόδι το διαγώνιο σουτ του Σάντος, ενώ στο 73’ ο Μπιφουμά επιχείρησε νέο σουτ στέλνοντας τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Ο Μπετανκόρ τιμώρησε τους φιλοξενούμενους και λύτρωσε τον Πανσερραϊκό στο ντεμπούτο του

Ο Πανσερραϊκός έμεινε ζωντανός στο ματς και στο 85’ κατάφερε να ισοφαρίσει στην πρώτη του μεγάλη φάση. Πρωταγωνιστές οι δύο νεοαποκτηθέντες, με τον Ουάρντα να βγάζει εξαιρετική σέντρα και ο Μπετανκόρ με κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σκοράροντας στο ντεμπούτο του.

Η Κηφισιά ήταν αυτή που πίεσε στο φινάλε για να ανακτήσει το προβάδισμα και στο 90+4’ είχε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Σάντος, όμως ο Χόβαν απέκρουσε σωτήρια, κρατώντας το 1-1 ως το τέλος.

Με το βαθμό ο Πανσερραϊκός έφτασε τους 15 και διατηρήθηκε στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, εκεί όπου παρέμεινε η Κηφισιά, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις.

Να σημειωθεί πως από το παιχνίδι έγιναν αναγκαστική αλλαγή ο Χατζηστραβός από πλευράς Πανσερραϊκού και οι Λάντρ, Κλωναρίδης και Μποτία από πλευράς Κηφισιάς!

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Πηλέας, Στάικος (Οικονόμου 61'), Μορέιρα, Χατζηστραβός (Τομάς 8', Σοφιανός 75'), Ουάρντα, Μούργος (Μπετανκόρ 61'), Άλεξιτς (Γούλερι 75')

Κηφισιά (Νίλσεν): Κρίστινσον, Μασούρας, Τσάπαν, Λαντρ (Μποτία 9', Βαφέας 47'), Γκόμπελιτς, Παπασάββας, Πέιος, Κλωναρίδης (Ματέους Σάντος 46'), Ίλιεφ (Κωνσταντακόπουλος 78'), Μπιφουμά (Αντερέγκεν 78'), Τεττέι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.