Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Άρης ανακοίνωσε την επιστροφή του Ρόουζ

Ο Άρης ανακοίνωσε την επιστροφή του Ρόουζ

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
4/1/2024 15:05
O Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Λίντσεϊ Ρόουζ ο οποίος επιστρέφει στους «κίτρινους» μετά από από το καλοκαίρι του 2021.

O 31χρονος κεντρικός αμυντικός είχε πωληθεί στην Λέγκια Βαρσοβίας μετά από 2.5 χρόνια παρουσίας στον Άρη με τη φανέλα του οποίου έχει μετρήσει συνολικά 96 συμμετοχές με 7 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Μαυριτανος στόπερ υπέγραψε συμβόλαιο έως το Ιούνιου του 2026 και θα ενταχθεί άμεσα στα πλάνα του Άκη Μάντζιου.

Η ανακοίνωση:

«Ο Lindsay Rose, μετά από 2,5 χρόνια, επέστρεψε στον ΑΡΗ. Ο 31χρονος διεθνής αμυντικός (γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1992 στη γαλλική πόλη Ρεν) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων.

Το καλοκαίρι του 2021 ο Lindsay Rose είχε πάει στη Λέγκια Βαρσοβίας, στην οποία αγωνίζονταν μέχρι πρότινος, καταγράφοντας συνολικά 46 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ στην πρώτη του θητεία με την ομάδα μας είχε συνολικά 96 συμμετοχές, 7 γκολ και 4 ασίστ
.

«Νιώθω περήφανος που θα φορέσω ξανά τη φανέλα του ΑΡΗ»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Lindsay Rose, δήλωσε στο arisfc.com.gr:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι μου και θα αγωνιστώ ξανά μπροστά στους φιλάθλους του ΑΡΗ. Νιώθω περήφανος που θα φορέσω ξανά τη φανέλα του ΑΡΗ και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα και τον κόσμο. Δεν χρειάζονται άλλα λόγια τώρα. Μόνο δουλειά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.