Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε τη Φούλαμ ο Μάγκατ!

Ανέλαβε τη Φούλαμ ο Μάγκατ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2014 21:04
Αλλαγή προπονητή στην Φούλαμ, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φέλιξ Μάγκατ για τους επόμενους 18 μήνες με στόχο την παραμονή της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ!

Άμεσες εξελίξεις στην Φούλαμ, καθώς οι «κότατζερς» ανακοίνωσαν την Παρασκευή την πρόσληψη του Φέλιξ Μάγκατ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με στόχο ο Γερμανός τεχνικός να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό της στην Τσάμπιονσιπ.

Η διοίκηση του συλλόγου έκρινε πως το «πείραμα» με τον Ρενέ Μιούλενστεν δεν ήταν επιτυχημένο και έδωσε τα ηνία της ομάδας στον έμπειρο προπονητή ο οποίος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στην ενεργό δράση, υπογράφοντας συμβόλαιο 18 μηνών με την ομάδα του Λονδίνου.

Ο 60χρονος τεχνικός, με σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής στο Αμβούργο, είχε οδηγήσει τη Μπάγερν στο «νταμπλ» τις σεζόν 2004-05 και 2005-06, ενώ το 2009 πήρε το πρωτάθλημα με την Βόλφσμπουργκ, ομάδα που ανέλαβε ξανά το 2011 και αποχώρησε τον Οκτώβριο του 2012, έχοντας χάσει τα αποδυτήρια της ομάδας

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Μάγκατ δεν είχε ακουστεί καθόλου πως θα μπορούσε να διαδεχθεί τον Μιούλενστεν, ενώ το αξιοσημείωτο είναι πως η διοίκηση της Φούλαμ προχώρησε σε αυτή την απόφαση μετά τον βαθμό που πήρε η ομάδα στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» (2-2) και την ήττα στις καθυστερήσεις από τη Λίβερπουλ (3-2), δείχνοντας εμφανή σημάδια βελτίωσης σε απαιτητικούς αγώνες.

Η Φούλαμ βρίσκεται μετά από 26 αγωνιστικές στην τελευταία θέση με 20 βαθμούς, 4 βαθμούς μακριά από τις «ασφαλείς» θέσεις, ενώ το επόμενο Σάββατο δίνει πολύ σημαντικό αγώνα στην έδρα της Γουέστ Μπρομ η οποία επίσης παλεύει για τη σωτηρία.

Βέβαια μένει να δούμε αν ο Μάγκατ, ο οποίος έχει τη φήμη ιδιαίτερα απαιτητικού και ιδιόρρυθμου τεχνικού, θα χρησιμοποιήσει τον Κώστα Μήτρογλου ο οποίος δεν έχει συμπεριληφθεί ακόμα στην αποστολή της πρώτης ομάδας, αλλά και τον Γιώργο Καραγκούνη που στα τελευταία παιχνίδια δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Μιούλενστεν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.