Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Εμπιστεύομαι τη γνώμη του Ποντένσε, θέλω να γράψω ιστορία στον Ολυμπιακό» (video)

Μαρτίνς: «Εμπιστεύομαι τη γνώμη του Ποντένσε, θέλω να γράψω ιστορία στον Ολυμπιακό» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/1/2024 02:31
Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Ζέλσον Μαρτίνς ο οποίος δήλωσε πως θέλει να γράψει ιστορία με τους «ερυθρόλευκους» και να ξεσηκώνει τους οπαδούς με το παιχνίδι του, ενώ αποκάλυψε τι του είπε ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Ζέλσον Μαρτίνς ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Μετά τις υπογραφές ο διεθνής Πορτογάλος εξτρέμ μίλησε στο «Olympiacos TV» όπου αποκάλυψε τι του είπε ο Ντανιέλ Ποντένσε για την ομάδα και την Αθήνα:

«Η πρώτη μου σκέψη όταν άκουσα για τον Ολυμπιακό ήταν πως πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο, ο οποίος έχει απίστευτους οπαδούς, που δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα. Μίλησα με τον Ποντένσε. Μου είπε ότι του αρέσει πολύ η πόλη, ο σύλλογος και οι φίλαθλοι. Αυτό αποτέλεσε έναν ακόμη λόγο για να έρθω εδώ. Ξέρω τον Ποντένσε πολλά χρόνια και εμπιστεύομαι απόλυτα τη γνώμη του. Γνωρίζω το μέγεθος του συλλόγου, θέλω να γράψω ιστορία και να βοηθήσω την ομάδα, να παλέψω για όλους τους στόχους».

Για τα χαρακτηριστικά του: «Είμαι γρήγορος ποδοσφαιριστής, μου να έχω την κατοχή της μπάλας. Μου αρέσουν οι μονομαχίες, το ένας εναντίον ενός και να ντριμπλάρω. Θέλω να ξεσηκώσω το γήπεδο με το παιχνίδι μου».

Το μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Θέλω να πω ξανά πως είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

Photo Credit: olympiacos.org


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.