Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απολύθηκε ο Ρούνεϊ από την Μπέρμιγχαμ: Την ανέλαβε στην 6η θέση και την άφησε στην 20η μέσα σε 83 μέρες!

Απολύθηκε ο Ρούνεϊ από την Μπέρμιγχαμ: Την ανέλαβε στην 6η θέση και την άφησε στην 20η μέσα σε 83 μέρες!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/1/2024 21:49
Ο Γουέιν Ρούνεϊ απολύθηκε από τον πάγκο της Μπέρμιγχαμ ύστερα από μόλις 83 ημέρες και 15 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας. Ανέλαβε την ομάδα στην 6η θέση και την αφήνει στην 20η!

Εφιαλτικό και σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Γουέιν Ρούνεϊ στον πάγκο της Μπέρμιγχαμ, με την αγγλική ομάδα να γνωστοποιεί σήμερα (2/1) τη λύση της συνεργασίας της με τον Άγγλο τεχνικό ύστερα από μόλις 83 ημέρες.

Ο 38χρονος ανέλαβε την ομάδα στις 11 Οκτωβρίου μετά την αμφιλεγόμενη απόφαση της διοίκησης να απομακρύνει τον Τζον Γιούστας ο οποίος άφησε την ομάδα στην 6η θέση. Ο Ρούνεϊ όχι μόνο δεν κατάφερε να χτίσει πάνω στις βάσεις του προκατόχου του αλλά άφησε πίσω του συντρίμια, αφού σε 15 παιχνίδια στον πάγκο η ομάδα του γνώρισε εννέα ήττες και κατρακύλησε στην 20η θέση!

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, ο Ρούνεϊ σκοπεύει να κάνει διάλλειμα από το ποδόσφαιρο, ενώ υπάρχουν σενάρια που θέλουν την επιστροφή του Γιούστας στον πάγκο της Μπέρμιγχαμ. Για την ώρα ο προπονητής επαγγελματικής ανάπτυξης, Στιβ Σπούνερ θα αναλάβει καθήκοντα υπηρεσιακού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.