Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ψήνεται» επιστροφή Φετφατζίδη στον Άρη

«Ψήνεται» επιστροφή Φετφατζίδη στον Άρη

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/1/2024 19:13
Ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιάννη Φετφατζίδη για την επιστροφή του στους «κίτρινους» ύστερα από τρία χρόνια, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο παίκτης να μείνει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο έχει συμβόλαιο για 1,5 χρόνο.

Μετά από μία τριετία ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι πιθανό να φορέσει ξανά τη φανέλα του Άρη. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό την πρώην ομάδα του.

Βέβαια για να συμβεί αυτό, θα πρέπει ο 33χρονος να λύσει το συμβόλαιο του με τον ΑΠΟΕΛ το οποίο έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2025. Ο άλλοτε διεθνής άσος δεν υπολογίζεται από τον Ρικάρντο Σα Πίντο στην κυπριακή ομάδα, μετρώντας μόλις 12 συμμετοχές, οι πέντε εξ αυτών στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Φέτφα» φόρεσε τη φανέλα του Άρη από τον Φλεβάρη του 2019 έως τον Σεν Σεπτέμβριο του 2020 καταγράφοντας 7 γκολ και 13 ασίστ σε 36 συμμετοχές. Εν συνεχεία πήρε μεταγραφή την Αλ-Κχορ του Κατάρ αντί 1.1 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας 13 γκολ και 4 ασίστ σε 45 συμμετοχές. Ακολούθησαν δύο μικρά περάσματα σε Αλ Σαίλίγια (7 συμμ., 1 γκολ, 1 ασίστ) και ΣΠΑΛ (13 συμμ., 1 γκολ, 1 ασίστ) και από το καλοκαίρι ανήκει στον ΑΠΟΕΛ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.