Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λόκιερ μετά την καρδιακή ανακοπή: «Θα συναντηθώ με ειδικούς τη νέα χρονιά για το μέλλον μου»

Λόκιερ μετά την καρδιακή ανακοπή: «Θα συναντηθώ με ειδικούς τη νέα χρονιά για το μέλλον μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/12/2023 20:18
Ο αρχηγός της Λούτον, Τόμας Λόκιερ μίλησε για πρώτη φορά εκτενώς για την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στον αγώνα με την Μπόρνμουθ τονίζοντας πως θα μιλήσει με ειδικούς ώστε να πάρει απόφαση για το ποδοσφαιρικό του μέλλον ενώ χαρακτήρισε ήρωες όλους όσους τον βοήθησαν την ημέρα του συμβάντος.

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο προκάλεσε η κατάρρευση του αρχηγού της Λούτον, Τομ Λόκιερ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπόρνμουθ στο «Βαϊτάλιτι» στις 16 Δεκεμβρίου. Ο 29χρονος στόπερ υπέστη καρδιακή ανακοπή αλλά το ιατρικό τιμ κατάφερε να τον επαναφέρει και ο παίκτης βρίσκεται πλέον στο σπίτι του, ενώ του τοποθετήθηκε συσκευή εμφυτεύσιμης καρδιομετατροπής απινιδωτή (ICD).

Ο 29χρονος άσος της Λούτον, με μήνυμα του στα social media, αναφέρθηκε για πρώτη φορά εκτενώς για την περιπέτεια υγείας του και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να «κρεμάσει» τα παπούτσια του:

«Θα κάνω ό,τι μπορώ με οποιονδήποτε τρόπο είναι εφικτό για να βοηθήσω τον προπονητή και τον σύλλογο. Με ποια ιδιότητα θα αποφασιστεί, καθώς πρόκειται να συναντηθώ με ειδικούς το νέο έτος».

Όσον αφορά το πως αισθάνεται ο ίδιος μετά το σοκαριστικό συμβάν, είπε: «Τα πάω πολύ καλά και νιώθω ξανά ο εαυτός μου μετά την καρδιακή ανακοπή που έπαθα στο Μπόρνμουθ. Ο λόγος που τα πάω τόσο καλά οφείλεται στις ηρωικές ενέργειες των παικτών, του προσωπικού, των γιατρών και των παραϊατρικών. Αισθάνομαι ευγνώμων που μου συνέβη αυτό περιτριγυρισμένος από αυτούς τους ήρωες. Μου έσωσαν τη ζωή. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανες για μένα».

Ο Λόκιερ ζήτησε επίσης περισσότερους ανθρώπους να μάθουν ΚΑΡΠΑ: «Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά πόσο σημαντικό είναι για όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να γνωρίζουν ΚΑΡΠΑ. Σώζει κυριολεκτικά ζωές, όπως η δική μου»

Όσο για τα μηνύματα του κόσμου, δήλωσε: «Έχω συγκλονιστεί από την υποστήριξη που έλαβα και σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα, τις επιστολές, τα δώρα και τις ευχές σας. Το να βλέπω τα πανό στο γήπεδο και να ακούω το όνομά μου να τραγουδιέται σήμαινε πραγματικά πολλά για εμένα και την οικογένειά μου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.