Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαβορί να αναλάβει την Πλίμουθ ο Πογιέτ σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα

Φαβορί να αναλάβει την Πλίμουθ ο Πογιέτ σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/12/2023 20:08
Ο νούμερο ένα υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της Πλίμουθ φέρεται να είναι ο Γκουστάβο Πογιέτ, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αγγλία.

Ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, που το μέλλον του στον πάγκο της «γαλανόλευκης» είναι αμφίβολο, έχει αναφέρει πολλές φορές πως θα ήθελε να εργαστεί ξανά στο Νησί, είτε ως τεχνικός κάποιας εθνικής ομάδας, όπως η Ιρλανδία, είτε σε κάποιο σύλλογο.

«Ο πρώην βοηθός προπονητής της Λιντς Γιουνάιτεντ, Γκας Πογιέτ, είναι το τρέχον φαβορί για να αναλάβει την Πλίμουθ. Την περασμένη εβδομάδα, ο σύλλογος του Ντέβον έχασε τον προπονητή Στίβεν Σουμάχερ καθώς έφευγε για να αναλάβει προπονητής στη Στόουκ Σίτι. Ο Σουμάχερ πέρασε τεσσεράμισι χρόνια με τον σύλλογο, δύο ως προπονητής, καθώς οδήγησε την Πλίμουθ στον τίτλο της League One την περασμένη περίοδο. Ο Πογέτ είναι φαβορί για την κενή θέση στο "Home Park", καθώς θα μπορούσε να επιστρέψει στον πάγκο συλλόγου μετά την ανάληψη της εθνικής ομάδας της Ελλάδας τον Φεβρουάριο του 2022. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός στη Σουίντον προτού ενταχθεί στη Λιντς το 2006 ως βοηθός του Ντένις Γουάις. Έφυγε από εκεί το 2007 καθώς του δόθηκε θέση προπονητή στην Τότεναμ» αναφέρει σήμερα σχετικά η «yorkshireeveningpost».

Άξιο αναφοράς πάντως πως η Πλίμουθ βρίσκεται στην 16η θέση -ανάμεσα σε 24 ομάδες- με 28 βαθμούς στην Τσάμπιονσιπ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.