Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Κέρδισε πρόκριση και… Κουλούρη ο ΠΑΟΚ (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Κέρδισε πρόκριση και… Κουλούρη ο ΠΑΟΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/2/2014 22:01
Με πρωταγωνιστή τον 18χρονο Ευθύμη Κουλούρη (54’, 90’) ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο ντεμπούτο του, ο ΠΑΟΚ κέρδισε ξανά τον Απόλλωνα με 3-0, αυτή τη φορά στη Ριζούπολη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό! Το πρώτο γκολ ο Κλάους (42’), ντεμπούτο ο Ινσαουράλδε.

Συμπληρώθηκε το «πάζλ» των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει την νίκη με 3-0 στην Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης και να «σφραγίζει» το τελευταίο εισιτήριο για τους «4» του θεσμού.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να είχε ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, ωστόσο ήθελε τη νίκη για να αφήσει πίσω του την ήττα με κακή εμφάνιση από τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Έτσι και έγινε ,καθώς η ομάδα του Χουμπ Στέφενς πήρε νέα νίκη με 3-0 , έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον 18χρονο Κουλούρη ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο δεύτερο μέρος (54’, 90’) στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Το πρώτο γκολ πέτυχε με ωραίο σουτ ο Αθανασιάδης στο 42’, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νάτχο ο οποίος έπαιξε μπροστά από τους αμυντικούς και έφτιαχνε όλο το παιχνίδι των φιλοξενούμενων.

Ντεμπούτο πραγματοποίησε και ο Ινσαουράλδε, ωστόσο τα βλέμματα έπεσαν πάνω στον Κουλούρη, με τον νεαρό επιθετικό που είναι πρώτος σκόρερ της Κ20, να δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για το άμεσο μέλλον με την εμφάνιση του.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ πήρε το εισιτήριο για τους «4» εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ενώ το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΟΦΗ.

Στιγμιότυπα :


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.