Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Sportingbet - Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/12/2023 00:02
Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 15 η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Εκτός έδρας αποστολές για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Sportingbet- Ενισχυμένες αποδόσεις κάθε μέρα!

Επιστροφή στις νίκες

Να κλείσει με θετικό πρόσημο την χρονιά θέλει η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Η Ένωση μετά την απρόσμενη ισοπαλία στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό - ενώ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0 - έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει το «τρίποντο» για να παραμείνει σε απόσταση… αναπνοής από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ ή και να τον προσπεράσει σε ενδεχόμενη «γκέλα» του. Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Πανσερραϊκού παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Αναμετρήσεις με τους «μεγάλους» του πρωταθλήματος δεν είναι στα πλάνα της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία, ωστόσο άπαντες στα «λιοντάρια» θυμούνται το 1-1 του πρώτου γύρου στη Νέα Φιλαδέλφεια.Sportingbet - Ενισχυμένες Αποδόσεις καθημερινά!

Στόχος η 1η θέση

Να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θέλει απόψε ο ΠΑΟΚ, που φιλοξενείται από την Κηφισιά στην Καισαριανή. Ο «δικέφαλος» μετά το νικηφόρο πέρασμα του από την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, εκμεταλλεύτηκε τις… γκέλες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού και πήρε την σκυτάλη του πρωτοπόρου στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει το «τρίποντο» σε μία έδρα που η ΑΕΚ άφησε βαθμούς και ο Παναθηναϊκός πήρε ένα δύσκολο «διπλό». Στην Κηφισιά η έλευση του Ντέιβιντ Νίλσεν έχει φέρει αέρα αισιοδοξίας. Η εμφατική νίκη με 4-2 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έβγαλε την ομάδα των βορείων προαστίων εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Sportingbet- Κορυφαίο live στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Δύσκολο «έργο»

Το νέο νικηφόρο του σερί θέλει να χτίσει ο Ολυμπιακός από την ημέρα που ανέλαβε στον πάγκο του ο Κάρλος Καρβαλιάλ. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν μία νίκη - πρόκριση στο Europa Conference League και το «διπλό» στις Σέρρες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό την προηγούμενη αγωνιστική. Πλέον, με 31 βαθμούς ισοβαθμούν μαζί με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στην 2 η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας μπει για τα καλά στο… κυνήγι του τίτλου. Τέσσερις αγώνες χρειάστηκε να περάσουν για να πανηγυρίσει τη νίκη ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες μετά το 3-2 επί του Παναθηναϊκού θέλουν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ στο οποίο βρίσκονται να πάρουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν από τους διεκδικητές του τίτλου.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ