Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βόλος: «Απορία για το αν η παρουσία είκοσι ατόμων συνιστά απειλή»

Βόλος: «Απορία για το αν η παρουσία είκοσι ατόμων συνιστά απειλή»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/12/2023 13:28
Ο Βόλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (20/12 19:00) και οι γηπεδούχοι εξέφρασαν την απορία τους για τις αυστηρές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη στιγμή που στο γήπεδο θα βρεθούν 20 άτομα.

Η βολιώτικη ΠΑΕ με ανακοίνωση της πήρε θέση για τα μέτρα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα παρθούν για την αναμέτρηση και θα ταλαιπωρήσουν όπως αναφέρει τους πολίτες, από τη στιγμή που στις κερκίδες του γηπέδου δεν επιτρέπεται να βρεθούν πάνω από 20 άτομα.

Η ανακοίνωση:

«Εμπεδώνεται αναμφίβολα το αίσθημα ασφάλειας στην τοπική κοινωνία από την εφαρμογή αυστηρών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αποφάσισε και ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνσης Μαγνησίας εν όψει της αυριανής αναμέτρησης της ομάδας του Βόλου με αυτή του Παναθηναϊκού, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Βέβαια η παρουσία είκοσι, συνολικά, ατόμων (!!!) στις κερκίδες του Σταδίου, με βάση τις αποφάσεις της Κυβέρνησης για διενέργεια αγώνων, μέχρι τον Φεβρουάριο, κεκλεισμένων των θυρών και απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, δημιουργεί μια απορία για το αν αυτή συνιστά απειλή που επιβάλλει τη λήψη έκτακτων μέτρων, που θα επιφέρουν αναστάτωση και θα ταλαιπωρήσουν τους πολίτες, αλλά…

Τουλάχιστον έτσι κατανοούμε το πως και το γιατί συμβαίνουν όσα συμβαίνουν στην πολύπαθη πατρίδα μας.»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.