Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συγκινημένος ο Πετράκης μετά το βαθμό με την ΑΕΚ: «Μεγάλο μπράβο στα παιδιά» (video)

Συγκινημένος ο Πετράκης μετά το βαθμό με την ΑΕΚ: «Μεγάλο μπράβο στα παιδιά» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2023 20:20
Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης ήταν εμφανώς συγκινημένος μετά το σπουδαίο βαθμό που πήρε η ομάδα του κόντρα στην ΑΕΚ και αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Παναιτωλικός παρότι βρέθηκε πίσω με 2-0 στο σκορ κόντρα στην ΑΕΚ, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να πάρει πολύ σπουδαίο βαθμό κόντρα στους πρωταθλητές.

Μετά το φινάλε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για τη συγκίνηση του: «Δεν κλαίω, συγκινήθηκα λίγο αλλά εντάξει. Στιγμές στη δουλειά μας και τα συναισθήματα πρέπει να τα εκφράζουμε».

Για το ματς: «Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την πολύ μεγάλη προσπάθειά τους. Για τη νοοτροπία τους σαν ομάδα. Όταν βρίσκεται πίσω με 0-2 στο 14’, από μία ομάδα όπως η ΑΕΚ, δεν είναι εύκολη η δουλειά μας. Αλλά πρέπει να ξαναπώ μπράβο στα παιδιά γιατί και η εικόνα μας κατά διαστήματα και η νοοτροπία μας μας επέτρεψαν να αλλάξαμε την κατάσταση. Δείχνουν ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμα πιο σημαντικά πράγματα. Σπουδαία επιτυχία για εμάς, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, με αυτόν τον αντίπαλο. Πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το προφίλ που έχουμε ως ομάδα, να το ενισχύσουμε για να επιζητούμε πιο πολλά πράγματα από την βελτίωση. Βελτίωση όχι μόνο στο τακτικό κομμάτι, αλλά στη νοοτροπία στο μυαλό. Συνολική εξέλιξη σαν ομάδα. Έχουμε σπουδαία παιδιά σε έναν σπουδαίο οργανισμό. Θέλουμε αυτό να το συνεχίσουμε. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι, κοιτάμε το επόμενο. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τα Γιάννινα και για εμάς και για αυτούς. Θα πρέπει να κρατήσουμε και να ενισχύσουμε αυτό που είχαμε σήμερα».

Για το ότι οι παίκτες μαζεύτηκαν γύρω του μετά το φινάλε: «Δεν είναι προσωπικό το θέμα. Μαζευτήκαμε όλοι αυτοί μαζί γιατί θέλουμε να είμαστε οικογένεια. Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Όλη αυτή η χειρονομία έχει να κάνει με την ενίσχυση. Το ότι είμαστε όλοι μαζί σαν ομάδα».

Για το κακό ξεκίνημα: «Είναι στο χέρι μας αυτό να το αλλάξουμε. Καμιά φορά συμβαίνουν και πράγματα που όσο και να τα σχεδιάζεις δεν μπορεί να έχεις πάντα επιτυχία με αντιπάλους που έχουν τέτοια ικανότητα. Πιαστήκαμε λίγο στον ύπνο στο πρώτο τέταρτο, στο διάστημα αυτό η ΑΕΚ είχε άλλες δύο-τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλο γκολ. Θα ήταν η προσπάθεια ακόμα πιο δύσκολη».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.