Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντίμπους: «Στο 50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης με τον Ολυμπιακό»

Ντίμπους: «Στο 50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης με τον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2023 17:35
Ο αρχηγός της Φερεντσβάρος, Ντενές Ντίμπους αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως είναι μια ομάδα με εμπειρία και δε θέλησε να δώσει τη ταμπέλα του φαβορί σε κάποια ομάδα, αναφέροντας πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50.

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την Φερεντσβάρος στα πλει-οφ του Κόνφερενς Λιγκ, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και το δεύτερο στην «Πούσκας Αρίνα» της Βουδαπέστης.

Είναι αξιοσημείωτο πως η ουγγρική ομάδα τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ στον οποίο συμμετείχαν επίσης Γκενκ και Τσουκαρίτσκι, ομάδες που απέκλεισε ο Ολυμπιακός στα προκριματικά του καλοκαιριού.

Ο αρχηγός της ουγγρικής ομάδας, Ντενές Ντίμπους έκανε σχετική αναφορά σ’ αυτό το γεγονός ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι μια έμπειρη ομάδα, με εξαιρετική οπαδική βάση ενώ τόνισε πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι απόλυτα μοιρασμένες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτή τη στιγμή είμαστε λίγο πολύ στο σκοτάδι. Πιθανότατα θα λέγαμε το ίδιο για οποιονδήποτε αντίπαλο επειδή δεν παρακολουθήσαμε πολύ τα παιχνίδια το φθινόπωρο αλλά είδαμε κάποιες εικόνες από τον Ολυμπιακό επειδή έπαιξαν και αυτοί με την Τσουκαρίτσκι και την Γκενκ στα προκριματικά. Ο Ολυμπιακός είχε σταθερή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μια πολύ έμπειρη και προπονημένη ομάδα. Νομίζω ήταν η δεύτερη πιο ιστορική ομάδα μετά τον Άγιαξ και είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας ανυπομονούν και περιμένουν να απολαύσουν αυτά τα δύο παιχνίδια. Έχουν επίσης εξαιρετική οπαδική βάση. Νομίζω ότι θα δημιουργηθεί φανταστική ατμόσφαιρα και στα δύο παιχνίδια, κάτι που ανυπομονούμε και είμαστε περίεργοι για το πως θα τα πάμε απέναντι τους».

Για το γεγονός ότι ο τελικός του Κόνφερενς Λιγκ γίνεται στην Αθήνα και αν αυτό θα δώσει μεγαλύτερο κίνητρο στον Ολυμπιακό: «Κάθε ομάδα παίζει με αυτή την ιδέα. Το ίδιο συνέβη με εμάς πέρσι στο Γιουρόπα Λιγκ καθώς ο τελικός ήταν στην Βουδαπέστη».

Για το αν έχει γνώμη για τον Ολυμπιακό από τα όσα είδε το καλοκαίρι στα ματς των προκριματικών: «Συγκεντρωνόμασταν στους αντιπάλους μας. Δεν θα έβγαζα μακροπρόθεσμα συμπεράσματα από αυτό. Η φόρμα των ομάδων σε ένα καλοκαιρινό ματς είναι ακόμα αρκετά υποτυπώδης, Έχουν ποιοτικούς παίκτες και με σοβαρή διεθνή εμπειρία, αλλά θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι μέχρι τότε. Αν μπορέσουμε να πάμε σε αυτή τη μονομαχία με περίπου πλήρης ομάδα, τότε και οι δύο ομάδες έχουν 50-50 πιθανότητες να προκριθούν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.