Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Στον τελικό με Ρεάλ η Μπαρτσελόνα!

Κύπελλο Ισπανίας: Στον τελικό με Ρεάλ η Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/2/2014 01:15
Η Μπαρτσελόνα ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Σοσιεδάδ και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα στο «Καμπ Νου», «σφράγισε» την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου Ισπανίας εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μεστάγια».

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ θα είναι ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας, καθώς μετά την πρόκριση της «βασίλισσας» κόντρα στην Ατλέτικο, οι «μπλαουγκράνα» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα» και έχοντας «προίκα» το 2-0 στο «Καμπ Νου», «σφράγισαν το εισιτήριο για τον τελικό του «Μεστάγια» στις 19 Απριλίου.

Οι Καταλανοί πήραν το προβάδισμα στο 27’ με όμορφη ατομική ενέργεια του Λιονέλ Μέσι, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά την πρόκριση για τον τελικό.

Στη συνέχεια η ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνιο είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, ωστόσο ο Εναούτ Θουμπικαράι με εξαιρετικές αποκρούσεις έλεγε «όχι» στους φιλοξενούμενους.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να χαλαρώσει και εν τέλει στο 87’ ο Γκριζμάν διαμόρφωσε το τελικό 1-1 (νωρίτερα είχε δοκάρι ο Κάρλος Βέλα), το οποίο στέλνει τους «μπλαουγκράνα» απέναντι στην Ρεάλ στον μεγάλο τελικό της 19ης Απριλίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.