Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιοβάνοβιτς: «Όταν δέχεσαι δύο τέτοια γκολ είναι δύσκολο»

Γιοβάνοβιτς: «Όταν δέχεσαι δύο τέτοια γκολ είναι δύσκολο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/12/2023 22:27
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Μακάμπι Χάιφα, στάθηκε στα λάθη της ομάδας του που οδήγησαν στα γκολ των φιλοξενούμενων και δυσκόλεψαν την προσπάθεια πρόκρισης του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 2-1στη Λεωφόρο και γνώρισαν ένα οδυνηρό αποκλεισμό από την Ευρώπη, ήταν αρκετά άστοχοι και δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν.

Ο Σέρβος προπονητής σχολίασε επίσης την πορεία της ομάδας του στον όμιλο, τονίζοντας πως όταν ψάχνεις την πρόκριση τότε πρέπει τα παιχνίδια να είναι και πιο «κλειστά».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:

Είναι δύσκολο λόγω του αποκλεισμού. Δεν εκμεταλλευτήκαμε όλο το χρόνο του παιχνιδιού όπως έπρεπε. Στα πρώτα λεπτά δεν πιέζαμε, κάναμε αρκετά λάθη δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις και είχαμε νευρικότητα. Δεν ήμασταν καλά οργανωμένοι. Δεχτήκαμε τότε το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε το μάξιμουμ. Ήμασταν πιεστικοί, κυκλοφορούσαμε καλά την μπάλα αλλά όταν δέχεσαι τέτοια δύο γκολ σε τέτοια παιχνίδια είναι δύσκολο. Κάναμε λίγα λάθη αλλά αυτά οδήγησαν στα δύο γκολ που δυσκόλεψαν την προσπάθεια.

Νομίζω όλα μας τα παιχνίδια έγιναν με παρόμοιο τρόπο. Αυτό που κερδίσαμε με τη Βιγιαρεάλ κάναμε τα λιγότερα λάθη. Τα άλλα εξελίχθηκαν όπως το σημερινό. Συνήθως για μία ομάδα που θέλει να περάσει στην επόμενη φάση οι αναμετρήσεις πρέπει να είναι πιο «κλειστές» απ' ότι ήταν οι δικές μας»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.