Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Κορυφαίο live στους αγώνες του Europa & Conference League!

Sportingbet - Κορυφαίο live στους αγώνες του Europa & Conference League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/12/2023 11:03
Στην «μάχη» των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ρίχνονται απόψε οι ελληνικές ομάδες. ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα παλέψουν για την συνέχεια της παρουσίας τους στα ευρωπαϊκά… σαλόνια!

Sportingbet - Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες του Europa League!

Για δύο αποτελέσματα «πράσινοι» κι «ερυθρόλευκοι»

Με νίκη ή ισοπαλία κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο Europa Conference League με την έλευση του νέου έτους. Οι «πράσινοι» με 4 βαθμούς βρίσκονται στην 3 η θέση του 6 ου ομίλου σε αντίθεση με τους Ισραηλινούς που έχουν συγκεντρώσει μόλις 2. Στα αγωνιστικά, εκτός των μόνιμων
τραυματιών, Πάλμερ – Μπράουν και Μάγκνουσον, εκτός πλάνων τέθηκε και ο Τζούρισιτς, καθώς ταλαιπωρείται από οίδημα στην γάμπα.Πιο εύκολη αποστολή σε σχέση με το «τριφύλλι» φαίνεται πως θα έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Μπάντσκα Τόπολα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Κι αυτό διότι η μοναδική νίκη που έχουν πανηγυρίσει οι «ερυθρόλευκοι» στον 1 ο όμιλο είναι κόντρα στους Σέρβους στην “ΤSC Arena”. Ωστόσο, η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ βολεύεται και με τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς η διαφορά της από την Τόπολα είναι στους τρεις βαθμούς.

Sportingbet - Build A Bet* σε όλους τους αγώνες του Europa League!

«Τελικός» στην Ολλανδία

Σε παρόμοια κατάσταση με τους δύο «αιωνίους» βρίσκεται και η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχτούν στην “Johan Cruiff Arena” με στόχο να κατακτήσουν την 3 η θέση στον 2 ο όμιλο και να συνεχίσουν στο Europa Conference League. Για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα χρειαστούν ή τον βαθμό της ισοπαλίας ή τη νίκη κόντρα στον Αίαντα. Αραουχό, Γκατσίνοβιτς και Στάνκοβιτς έμειναν εκτός αποστολής, ενώ αντίθετα Γιόνσον και Λιβάι Γκαρσία επέστρεψαν και διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ