Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Αυτές είναι οι 16 ομάδες που συνεχίζουν, τη Δευτέρα (18/12) η κλήρωση

Τσάμπιονς Λιγκ: Αυτές είναι οι 16 ομάδες που συνεχίζουν, τη Δευτέρα (18/12) η κλήρωση

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
14/12/2023 00:07
Η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (13/12) κι έγιναν γνωστές οι 16 ομάδες που θα συνεχίσουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με στόχο τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί 1/6/2024 στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου και την κατάκτηση του τροπαίου.

Δίχως αμφιβολία η πιο μεγάλη απογοήτευση του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία σ' έναν όμιλο ο οποίος πέρα της Μπάγερν Μονάχου είχε επίσης την Κοπεγχάγη και τη Γαλατάσαραϊ, τερμάτισε στην τελευταία θέση πραγματοποιώντας τραγικές εμφανίσεις κι έμεινε εκτός Ευρώπης.

Από εκεί και πέρα ο πιο συγκλονιστικός όμιλος δεν ήταν άλλος από τον έκτο στον οποίο η Ντόρτμουντ εξασφάλισε την πρόκρισή της μία αγωνιστική πριν το φινάλε, ωστόσο η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μίλαν και η Νιούκαστλ πάλεψαν μέχρι τέλους για το δεύτερο εισιτήριο αλλά και για την τρίτη θέση που έδινε δεύτερη ευκαιρία στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, με τους πρωταθλητές Γαλλίας και τους «ροσονέρι» να τερματίζουν στη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι στη φάση των «16» θα συγκρουστούν όλες οι πρώτες των γκρουπ μ' εκείνες που τερμάτισαν δεύτερες. Όλες οι κληρώσεις είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν την προσεχή Δευτέρα (18/12) στην πόλη Νιόν της Ελβετίας.

Οι οκτώ πρώτες ομάδες των ομίλων:

Μπάγερν Μονάχου
Άρσεναλ
Ρεάλ Μαδρίτης
Ρεάλ Σοσιεδάδ
Ατλέτικο Μαδρίτης
Ντόρτμουντ
Μάντσεστερ Σίτι
Μπαρτσελόνα

Οι οκτώ δεύτερες ομάδες των ομίλων:

Κοπεγχάγη
Αϊντχόφεν
Νάπολι
Ίντερ
Λάτσιο
Παρί Σεν Ζερμέν
Λειψία
Πόρτο

Οι οκτώ τρίτες που συνεχίζουν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ:

Γαλατάσαραϊ
Λανς
Μπράγκα
Μπενφίκα
Φέγενορντ
Μίλαν
Γιουνγκ Μπόις
Σαχτάρ Ντόνετσκ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.