Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποκλεισμός από το πρωτάθλημα για όποια ομάδα παραβεί την απόφαση για ματς κεκλεισμένων των θυρών

Αποκλεισμός από το πρωτάθλημα για όποια ομάδα παραβεί την απόφαση για ματς κεκλεισμένων των θυρών

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/12/2023 14:35
Δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τα έκτακτα μέτρα απαγόρευσης διάθεσης εισιτηρίων και παρουσίας θεατών σε αγώνες ποδοσφαίρου που ανακοίνωσε η κυβέρνηση την περασμένη Δευτέρα, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της οπαδικής βίας.

Προβλέπεται μεταξύ άλλων, ότι σε περίπτωση που μία ομάδα της Super League «σπάσει το μέτρο» της απουσίας θεατών θα αποκλειστεί από το πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Επίσης, το μέτρο της απαγόρευσης θεατών θα ακολουθήσει τις ομάδες της Super League και στους αγώνες της για το κύπελλο Ελλάδος.

«Κατά την εφαρμογή της παρούσας επιτρέπεται η είσοδος στις εξέδρες του γηπέδου έως δέκα (10) εκπροσώπων κάθε ομάδας, υπό την προϋπόθεση ότι οι ανωτέρω εκπρόσωποι είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή κατέχουν διευθυντική θέση στην ομάδα. Στον ανωτέρω αριθμό δεν συμπεριλαμβάνονται οι αξιωματούχοι που δηλώνονται στο Φύλλο Αγώνα. Σε περίπτωση διάθεσης εισιτηρίων ή παρουσίας θεατών κατά παράβαση των απαγορεύσεων των παρ. 1, 2 και 3, επιβάλλεται στις Π.Α.Ε., με απόφαση του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού, ο αποκλεισμός από το επαγγελματικό πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών (Super League 1) για την περίοδο 2023-2024», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.