Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επεισόδια στου Ρέντη: Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού που παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή

Επεισόδια στου Ρέντη: Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού που παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/12/2023 17:23
Οι γιατροί του Γενικού Κρατικού Νίκαιας προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του ποδιού του αστυνομικού ο οποίος τραυματίστηκε την περασμένη Πέμπτη στα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο του Ολυμπιακού στου Ρέντη.

Ο άτυχος 31χρονος αστυνομικός νοσηλεύεται από το βράδυ της Πέμπτης (7/12) και συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και οι γιατροί προσπαθούν να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Υπενθυμίζεται ότι οι χούλιγκανς του Ολυμπιακού βγήκαν από το γήπεδο βόλεϊ της ομάδας τους κι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια επέστρεψαν μέσα στο «Μελίνα Μερκούρη» προσπαθώντας να χαθούν στο πλήθος.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς. Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση»».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.