Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κινδυνεύει με έξωση από το Καυτανζόγλειο ο Ηρακλής!

Κινδυνεύει με έξωση από το Καυτανζόγλειο ο Ηρακλής!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2014 17:12
Στον… δρόμο κινδυνεύει να μείνει ο Ηρακλής, καθώς η επιτροπή του Καυτανζογλείου προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασης μίσθωσης με τον «Γηραιό» ο οποίος χρωστά το ποσό των 65.115 ευρώ για τη χρήση του γηπέδου!

Με έξωση από το Καυτανζόγλειο κινδυνεύει ο Ηρακλής, καθώς η διοίκηση του γηπέδου προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασης μίσθωσης! Ο λόγος αυτής της κίνησης είναι οι οφειλές του «Γηραιού» από τη χρήση του γηπέδου ύψους 65.115 ευρώ!

Η συμφωνία μίσθωσης αναφέρει πως ο Ηρακλής οφείλει να καταβάλει το 15% των εισπράξεων στη διοίκηση του γηπέδου μετά από κάθε εντός έδρας αναμέτρηση (μίνιμουμ 2.500 ευρώ), ενώ εάν το παιχνίδι διεξάγονταν τη νύχτα, τότε στο ποσό προστίθενται επιπλέον 3000 ευρώ για τη χρήση προβολέων.

Το ποσό από το καλοκαίρι και μετά φτάνει στις 39.445,01 ευρώ, ενώ από την περασμένη σεζόν υπάρχει εκκρεμότητα ύψους 25.670,55 ευρώ!

Πλέον αναμένεται η αντίδραση της διοίκησης του Ηρακλή και οι ενέργειες που θα πραγματοποιήσει ώστε να λυθεί το θέμα και η ομάδα να μην χρειαστεί να μείνει «άστεγη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.