Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΟΦΗ: Τέλος ο Νταμπράουσκας, με υπηρεσιακό τον Καραβέλα στο Κύπελλο

ΟΦΗ: Τέλος ο Νταμπράουσκας, με υπηρεσιακό τον Καραβέλα στο Κύπελλο

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/12/2023 02:22
Παρελθόν από τον πάγκο του ΟΦΗ αποτελεί ο Βάλντας Νταμπράουσκας καθώς οι δυο πλευρές έπειτα από την συνάντηση με τον Μηνά Λυσάνδρου και τον Ηλία Πουρσανιδη κατέληξαν σε συμφωνία. Υπηρεσιακός αναλαμβάνει ο Πέδρο Καραβέλα που θα κάνει ντεμπούτο στο ματς Κυπέλλου με την Κηφισιά (6/12).

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο ΟΦΗ, καθώς το βράδυ της Δευτέρας (4/12) αποφασίστηκε το διαζύγιο με τον Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Λιθουανός τεχνικός συναντήθηκε με τον Μηνά Λυσάνδρου και τον Ηλία Πουρσανιδη, με τη συζήτηση να έγινε σε πολύ καλό κλίμα και εν τέλει όλοι τους να καταλήγουν σε συμφωνία.

Ο Νταμπράουσκας βρίσκεται στον πάγκο του ΟΦΗ από τις 25 Οκτωβρίου του 2022 και έχει κοουτσάρει την ομάδα σε 38 παιχνίδια, με απολογισμό 13 νίκες, 14 ισοπαλίες και 11 ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είχε καθοριστικό ρόλο στην περσινή αγωνιστική ανάκαμψη των Κρητικών αλλά τα φετινά αποτελέσματα δεν είναι ανάλογα των υψηλών στόχων που τέθηκαν το καλοκαίρι.

Η ομάδα έκλεισε τον πρώτο γύρο στην 8η θέση και στο -2 από την εξάδα σημειώνοντας μόλις μια νίκη στα δέκα τελευταία (1-6-3). Τελευταίο αποτέλεσμα η συντριβή με 4-0 από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή για τον αγώνα Κυπέλλου με την Κηφισιά (6/12) θα αναλάβει ο Πέδρο Καραβέλα ενώ οι Κρητικοί αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του Ντραμπράουσκας, εξετάζοντας περιπτώσεις από το εξωτερικό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.