Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Ζόριτς

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Ζόριτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2014 20:04
Παίκτης της ΑΕΚ είναι και με τη «βούλα» ο Ντάρκο Ζόριτς, καθώς ο 20χρονος Μαυροβούνιος βρέθηκε στην Ελλάδα και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και θα ενισχύσει την «Ένωση» από το καλοκαίρι.

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φοράει το καλοκαίρι ο Ντάρκο Ζόριτς, καθώς ο 20χρονος Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός έφτασε στην Αθήνα τη Δευτέρα και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ένωση».

Σύμφωνα, με τις πληροφορίες η ΑΕΚ συμφώνησε με την Τσέλικ έναντι ποσού που αγγίζει τις 150 χιλιάδες ευρώ, ενώ η ομάδα του Μαυροβουνίου θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης που θα φτάνει στο 30%. Από την άλλη, οι απολαβές του παίκτη θα φτάσουν τις 150 χιλιάδες ευρώ συν μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Ζόριτς ο οποίος αναδείχθηκε ο καλύτερος νέος παίκτης της χώρας του για το 2013 επέστρεψε στο Μαυροβούνιο για να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν με την ομάδα του, η οποία διεκδικεί το πρωτάθλημα (βρίσκεται στη δεύτερη θέση με -2 από την πρωτοπόρο Σουτιέσκα).

Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός είναι διεθνής με την εθνική Μαυροβουνίου, ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 8 γκολ σε 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Τσέλικ, η οποία αγωνίστηκε και στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ το καλοκαίρι, όπου αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 13-1 από την Χόνβεντ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.