Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φούντας: «Στις ΗΠΑ δέχθηκα μπούλινγκ για κάτι που δεν είπα ποτέ, σκέφτηκα μέχρι και να σταματήσω το ποδόσφαιρο»

Φούντας: «Στις ΗΠΑ δέχθηκα μπούλινγκ για κάτι που δεν είπα ποτέ, σκέφτηκα μέχρι και να σταματήσω το ποδόσφαιρο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/11/2023 16:23
Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός, Ταξιάρχης Φούντας, μίλησε για πρώτη φορά για όσα έζησε στις ΗΠΑ και την επεισοδιακή αποχώρησή του από την DC Γιουνάιτεντ κάνοντας λόγο για μπούλινγκ που δέχτηκε χωρίς λόγο, ενώ αποκάλυψε πως σκέφτηκε ακόμα και να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

«Σκέφτηκα ακόμη και να σταματήσω το ποδόσφαιρο μετά το μπούλινγκ που δέχθηκα στην Αμερική. Αυτό συνέβη διότι δύο παίκτες είπαν πως είμαι 'ρατσιστής'. Κάθε φορά που επέστρεφα σπίτι έλεγα στη σύζυγό μου και συγχωρέστε με για την έκφραση, αλλά δεν ήθελα να παίζω αυτό το γ....ο ποδόσφαιρο.

Έκλαιγα κάθε μέρα γιατί δεν είπα αυτά τα πράγματα. Τους σέβομαι όλους, από τον νεότερο μέχρι τον μεγαλύτερο. Όταν συνέβη αυτό, άρχισα να βλέπω τα πάντα διαφορετικά. Πολλές φορές έρχονται άνθρωποι και σου λένε πως θα σε βοηθήσουν, αλλά σε μαχαιρώνουν πισώπλατα. Δεν θέλω τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μου και στην οικογένεια μου. Για μένα και την οικογένεια μου, η Αμερική ήταν ένα μεγάλο λάθος για την καριέρα μου»
δήλωσε περί αυτού, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει την Τραμπζονσπόρ, τονίζοντας:

«Δεν έχω κατακτήσει ποτέ πρωτάθλημα. Είναι κάτι που θέλω να βιώσω. Να κατακτήσω ένα τρόπαιο. Προτού έρθω, γνώριζα πως η Τραμπζονσπόρ είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και ήθελα να ζήσω αυτό το συναίσθημα, να απολαύσω την χαρά μια τέτοιας διάκρισης. Ελπίζω να το καταφέρω στην Τραμπζονσπόρ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.