Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αυτοί «σφυρίζουν» τα ευρωπαϊκά ματς Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Αυτοί «σφυρίζουν» τα ευρωπαϊκά ματς Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
28/11/2023 15:31
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές των παιχνιδιών των ελληνικών ομάδων για την 5η αγωνιστική των ομίλων σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ τη προσεχή Πέμπτη (30/11).

Ξεκινώντας από το Γιουρόπα Λιγκ ο Σλοβάκος, Ιβάν Κρούζλιακ, με εμπειρία και από ντέρμπι της Superleague, ορίστηκε από την UEFA στην αναμέτρηση Βιγιαρεάλ-Παναθηναϊκός. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γιαν Πόζορ και Ανταμ Γιέκελ. Τέταρτος ο Πέτερ Κράλοβιτς και στο VAR θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερ.

Ο Ελβετός, Σάντρο Σάρερ, θα είναι ο διαιτητής στον αγώνα ΑΕΚ-Μπράιτον στην «OPAP Arena». Ο 35χρονος ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπεκίμ Τσοκάι και Γιόνας Ερνι, τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιοχάνες φον Μάντατς και στο VAR ο Λούκας Φάντριχ.

Τέλος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία ορίστηκε ο Βόσνιος, Ιρφάν Πελίτο, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Σέναντ Ιμπρισιμπέγκοβιτς και Νταβόρ Μπέγιο, Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μίλος Γκίγκοβιτς και στο VAR ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ.

Τέλος στο ματς της Φρανκφούρτης, την Πέμπτη, μεταξύ της Αϊντραχτ και του ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, ορίστηκε ο Πολωνός διαιτητής, Νταμιάν Σίλβερτζακ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μπάρτος Χέινιγκ και Ανταμ Καράσεβιτς, 4ος θα είναι ο Πάβελ Μάλετς και στο VAR ο Μπάρτος Φρανκόσφκι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.