Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Ισόπαλο το ντέρμπι στο Μονακό

Σαμπιονά: Ισόπαλο το ντέρμπι στο Μονακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2014 00:28
Όπως και στο πρώτο παιχνίδι στο Παρίσι, Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο ντέρμπι κορυφής που διεξήχθη στο «Λουί Ντε», με αποτέλεσμα η Παρί να διατηρήσει το +5 από την αντίπαλο της, η οποία έμεινε ζωντανή στη μάχη για τον τίτλο.

Την ευκαιρία να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο τη φετινή σεζόν έχασε η Παρί Ζεν Ζερμέν, η οποία παρότι είχε την υπεροχή και πήρε νωρίς προβάδισμα κόντρα στην Μονακό, το αυτογκόλ του Τιάγκο Σίλβα στο 74’ χάρισε το βαθμό ισοπαλίας (1-1) στους Μονεγάσκους οι οποίοι παρέμειναν ζωντανοί στην μάχη για το πρωτάθλημα.

Η Παρί πήρε προβάδισμα μόλις στο 8’ λεπτό με τον Παστόρε και αφού άντεξε την πίεση της Μονακό για την ισοφάριση τα επόμενα λεπτά, στη συνέχεια είχε την υπεροχή και έχασε ευκαιρίες για νε πετύχει ένα δεύτερο γκολ ώστε να «κλειδώσει» τη νίκη.

Ωστόσο ο Σούμπασιτς κράτησε ζωντανούς στο παιχνίδι τους γηπεδούχους οι οποίοι κατάφεραν τελικώς να ισοφαρίσουν στο 74’, όταν για καλή τους τύχη, ο Τιάγκο Σίλβα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από σέντρα του Φαμπίνιο.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με αποτέλεσμα η διαφορά των δύο διεκδικητών του τίτλου να διατηρείται στους 5 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.