Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν Βέερτ: «Όσο δεν παίζεις, σκέφτεσαι για το μέλλον»

Φαν Βέερτ: «Όσο δεν παίζεις, σκέφτεσαι για το μέλλον»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2023 18:12
Ο Τομ Φαν Βέερτ έδωσε συνέντευξη σε Μέσο της Δανίας όπου δεν έκρυψε τις σκέψεις του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ αν συνεχίσει να έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στην «Ένωση».

Το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ΑΕΚ εξετάζει ο Τομ Φαν Βέερτ. Ο Ολλανδός επιθετικός δε βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ματίας Αλμέιδα κάτι που δεν τον αφήνει ικανοποιημένο και όπως δήλωσε, εξετάζει άλλες περιπτώσεις για το μέλλον του, τονίζοντας πως η Δανία ή η Ολλανδία είναι ενδεχόμενες λύσεις για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Σε σχετική ερώτηση στην ιστοσελίδα tipsbladet δήλωσε πως: «Φυσικά όταν δεν παίζεις όσο πολύ όσο εγώ τώρα, σκέφτεται λίγο για το μέλλον. Είναι καλύτερα να κοιτάξω κάπου αλλού για περισσότερο χρόνο συμμετοχής; Ή μπορώ να αποδεχτώ να μην παίζω πολύ, αλλά να βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα που διεκδικεί τίτλους; Κάνω πάντα αυτές τις σκέψεις. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να προπονούμαι όσο το δυνατόν καλύτερα και να είμαι έτοιμος όταν θα μου δοθεί η ευκαιρία. Αν δεν έρθει, μπορώ να δοκιμάσω να πάω κάπου αλλού».

Στο αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ανανέωσης του με την ΑΕΚ, τόνισε: «Όχι, όχι ακόμα. Τις τελευταίες φορές που μιλήσαμε, ο σύλλογος ήταν πολύ χαρούμενος και αναγνώριζε ότι ήμουν ένα σημαντικό κομμάτι της κατάκτησης του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν. Έτσι λαμβάνω τον σεβασμό και την καλή επικοινωνία, αλλά είναι και ξεκάθαρο όταν δεν παίζεις πολύ, ότι δεν σκέφτεσαι την ανανέωση, αλλά τον χρόνο συμμετοχής».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Δανία, τόνισε: «Είναι σαφές ότι έχω μια Δανή σύζυγο και έχω περάσει τρία πολύ καλά χρόνια στην Άαλμποργκ, οπότε η Δανία θα είναι πάντα μια επιλογή. Θα είναι και η Ολλανδία. Αλλά μπορούμε επίσης να συνεχίσουμε να μένουμε στο εξωτερικό και να βρούμε κάτι που μοιάζει λίγο με εδώ, μια περιπέτεια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.