Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Κατέθεσε επίσημα την προσφυγή στο CAS

Ολυμπιακός: Κατέθεσε επίσημα την προσφυγή στο CAS

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/11/2023 19:13
Ο Ολυμπιακός όπως είχε ενημερώσει επίσημα προσέφυγε τελικά στο CAS για την τιμωρία του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 22/10.

Υπενθυμίζεται ότι το «αιώνιο» ντέρμπι είχε διακοπεί οριστικά από τον Ιταλό διαιτητή Μαρέσκα, καθώς μετά από κροτίδα που εκτοξεύτηκε από τις εξέδρες, ο Χουάνκαρ των φιλοξενούμενων τραυματίστηκε.

Από την πλευρά τους οι Πειραιώτες υποστηρίζουν ότι δεν ήταν υπαίτιοι εκείνοι για το συμβάν, ενώ αμφισβητούν και τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Ισπανού ποδοσφαιριστή.

Πάντως τόσο το πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Super League όσο και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, συμφώνησαν ότι έπρεπε να τιμωρηθούν οι γηπεδούχοι και γι' αυτόν τον λόγο έχασαν το ματς (0-3) και τους αφαιρέθηκε κι ένας βαθμός.

Ωστόσο από τον Ολυμπιακό ελπίζουν ότι μπορεί να αλλάξει την απόφαση το CAS και προσέφυγαν σε αυτό όπως είχαν ενημερώσει.

Μάλιστα την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να ενημερωθούν -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- για την ημερομηνία εκδίκασης.

Βέβαια σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση, ενώ από τον Ολυμπιακό έχουν προσλάβει και ξένους δικηγόρους για να συνεργαστούν με το υπάρχον νομικό τμήμα.

Μένει να φανεί λοιπόν ποια θα είναι η εξέλιξη του συγκεκριμένου ζητήματος, με την ομάδα του λιμανιού να ευελπιστεί ότι το CAS θα αλλάξει την υπάρχουσα απόφαση και το ματς θα συνεχιστεί από το χρονικό σημείο στο οποίο είχε διακοπεί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.