Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νότιγχαμ Φόρεστ: Νοκ-άουτ για τους επόμενες μήνες ο πρώτος σκόρερ, Αβονίγι

Νότιγχαμ Φόρεστ: Νοκ-άουτ για τους επόμενες μήνες ο πρώτος σκόρερ, Αβονίγι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2023 19:32
Νοκ-άουτ για τους επόμενους μήνες τέθηκε ο πρώτος σκόρερ της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ταϊβό Αβονίγι ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στην βουβωνική χώρα.

Μεγάλο πλήγμα στην Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία χάνει για σημαντικό διάστημα τον πρώτο της σκόρερ, Ταϊβό Αβονίγι.

Ο 26χρονος αντιμετωπίζει από πέρσι πρόβλημα στη βουβωνική χώρα το οποίο επιδεινώθηκε τις προηγούμενες μέρες παίζοντας για την Εθνική Νιγηρίας και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Είναι άσχημα τα νέα για τον Ταϊβό, θα κάνει χειρουργείο και θα μείνει εκτός για μήνες. Σίγουρα θα τον δούμε ξανά αυτή τη σεζόν, αλλά πρόκειται για χειρουργική επέμβαση στη βουβωνική χώρα, οπότε θα χρειαστεί λίγος χρόνος», είπε ο τεχνικός των «κόκκινων» Στιβ Κούπερ και πρόσθεσε:

«Θα τον υποστηρίξουμε και θα προσπαθήσουμε να τον επαναφέρουμε όσο πιο γρήγορα και σε φόρμα μπορεί να είναι, αλλά είναι μια πραγματικά ατυχής κατάσταση και ένα πλήγμα για αυτόν. Έχει γίνει ένας σημαντικός παίκτης για εμάς με τα γκολ που σημείωσε. Είναι τόσο καλός τύπος και καλός επαγγελματίας που θέλει απεγνωσμένα να τα πάει καλά, οπότε είναι σκληρό για αυτόν να αποκομίσει τέτοιον τραυματισμό. Πρέπει να τον στηρίξουμε στη διαδικασία να επιστρέψει πιο δυνατός».

Ο Αβονίγι μετράει 4 γκολ και 2 ασίστ σε 10 παιχνίδια στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ενώ την περσινή σεζόν κατέγραψε 11 γκολ και 1 ασίστ σε 30 εμφανίσεις, σκοράροντας έξι τέρματα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, βάζοντας την υπογραφή του στην παραμονή της Νότιγχαμ στην κατηγορία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.