Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Η Αλ Σαντ κάνει τον Αμπέλ Φερέιρα τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή του κόσμου»

«Η Αλ Σαντ κάνει τον Αμπέλ Φερέιρα τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή του κόσμου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2023 18:47
Η καταλανική Sport υποστηρίζει ότι η Αλ Σαντ έκανε εξωπραγματική πρόταση στον Αμπέλ Φερέιρα θέλοντας να κάνει τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στον κόσμο.

Ούτε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ούτε ο Γιούργκεν Κλοπ, ούτε ο Τσόλο Σμεόνε, ούτε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Από την 1η Ιανουαρίου του 2024 ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στον κόσμο ενδέχεται να είναι ο Αμπέλ Φερέιρα!

Όπως αναφέρει η καταλανική Sport, ο Πορτογάλος τεχνικός της Παλμέιρας έχει στο τραπέζι προσφορά ζωής από την Αλ Σαντ του Κατάρ, η οποία θέλει να φέρει τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ στην κορυφή της πυραμίδας των πιο ακριβοπληρωμένων τεχνικών στον πλανήτη.

Οι διαπραγματεύσεις σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι πολύ προχωρημένες και θα οριστικοποιηθούν σε δεκαπέντε μέρες όταν τελειώσει η σεζόν στη Βραζιλία και θα λήξει το συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο 44χρονος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ τον Οκτώβριο του 2020 για να αναλάβει την Παλμέιρας και μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει μαζί της δύο Κόπα Λιμπερταδόρες, ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ Βραζιλίας, όπως επίσης ένα Ρεκόπα Σουνταμερικάνα και δύο Καμπεονάτο Παουλίστα. Μάλιστα αυτή τη στιγμή έχει την «Τιμάο» στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος Βραζιλίας και στο +2 από την 2η Μποταφόγκο μ’ ένα ματς περισσότερο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.