Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκέφτεται να παραιτηθεί από τον πάγκο της Αργεντινής ο Σκαλόνι

Σκέφτεται να παραιτηθεί από τον πάγκο της Αργεντινής ο Σκαλόνι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2023 20:41
Ο Λιονέλ Σκαλόνι αποκάλυψε πως σκέφτεται το ενδεχόμενο παραίτησης από το πόστο του προπονητή της Εθνικής Αργεντινής ύστερα από πέντε χρόνια, λόγω των πολύ υψηλών απαιτήσεων.

Παρά την ιστορική νίκη της Αργεντινής μέσα στην έδρα της Βραζιλίας (1-0) για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ο Λιονέλ Σκαλόνι ανέφερε πως εξετάζει το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από τον πάγκο της «αλμπισελέστε».

Ο 45χρονος τεχνικός, που οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του Μουντιάλ του 2022, ενώ νωρίτερα είχε κερδίσει μαζί της το Κόπα Αμέρικα του 2021 αλλά και το «Finalissima» απέναντι στην Ιταλία, τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη και πως είναι δύσκολο να νικάς συνέχεια:

«Η Αργεντινή χρειάζεται έναν προπονητή που να έχει όλη την ενέργεια που μπορεί και που να είναι καλά. Πρέπει να σταματήσω να παίζω την μπάλα και να αρχίσω να σκέφτομαι, έχω πολλά πράγματα να σκεφτώ αυτό το διάστημα. Δεν είναι αντίο ή κάτι άλλο αλλά πρέπει να σκεφτώ γιατί ο πήχης είναι πολύ ψηλά και είναι περίπλοκο να συνεχίζεις να κερδίζεις. Αυτά τα παιδιά το κάνουν δύσκολο, οπότε πρέπει να το σκεφτώ για λίγο. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και μετά με τους παίκτες», τόνισε ο Σκαλόνι, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της από τον Αύγουστο του 2018 διαδεχόμενος τον Χόρχε Σαμπάολι.

«Είμαστε σίγουροι και ελπίζουμε ότι ο Σκαλόνι θα συνεχίσει. Θα έχει χρόνο να σκεφτεί, δεν είπε τίποτα στα αποδυτήρια για αυτό. Θα προσπαθήσουμε να τον πείσουμε», δήλωσε ο αμυντικός της Αργεντινής και της Τότεναμ, Κριστιάν Ρομέρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.