Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Βέρζα… ξέρανε τη Ατλέτικο (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Βέρζα… ξέρανε τη Ατλέτικο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2014 01:14
Με δύο γκολ του Βέρζα στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Αλμερία κέρδισε με 2-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης, κάτι που σημαίνει πως με νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Σεβίλλη θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Λίγες ημέρες μετά τη «σφαλιάρα» στο Κύπελλο από την Ρεάλ, η Ατλέτικο γνώρισε ήττα-σοκ με 2-0 στην έδρα της Αλμερίας, με τους νεοφώτιστους να παίρνουν τη νίκη και να βάζουν… φωτιά στο πρωτάθλημα!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Βέρζα, ο οποίος με δύο γκολ στο 80’ και στο 86’ (πεν.), υποχρέωσε την Ατλέτικο στην δεύτερη μόλις ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ η ίδια έκανε μεγάλο «άλμα» για την παραμονή της στην κατηγορία.

Μεγάλη ευθύνη του αναπληρωματικού γκολκίπερ της Ατλέτικο, Αρανθουμπία (ο Κουρτουά είχε πρόβλημα στην πλάτη) καθώς στη φάση του πρώτου γκολ δεν υπολόγισε σωστά τη σέντρα-σουτ του Βέρζα, ενώ στο 84’ ο 34χρονος πορτιέρο ανέτρεψε τον Σονγκό και αποβλήθηκε, με αποτέλεσμα ο Γκάμπι να φορέσει γάντια τερματοφύλακα (οι φιλοξενούμενοι είχαν κάνει και τις 3 αλλαγές) στο πέναλτι απ' όπου οι γηπεδούχοι «σφράγισαν» τη νίκη.

Βέβαια ευθύνη είχε και ο διαιτητής, καθώς δεν καταλόγισε δύο πέναλτι υπέρ των «ροχιμπλάνκος» σε ανατροπές των Ντιέγκο Κόστα και Χαβιέρ Μανκίγιο!

Έτσι η Ατλέτικο, μετά τη νίκη της Ρεάλ κόντρα στη Βιγιαρεάλ (4-2), ισοβαθμεί με τη «βασίλισσα» στην κορυφή της βαθμολογίας με 57 βαθμούς, ενώ σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα πάρει τη νίκη στην έδρα της Σεβίλλη, θα υπάρξει τριπλή συγκατοίκηση στην πρώτη θέση της Πριμέρα!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.