Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Καρφιά» από τους Γάλλους - «Δεν υπήρχε goal line technology, γιατί ίσως η ΕΠΟ ήθελε να κάνει οικονομία»

«Καρφιά» από τους Γάλλους - «Δεν υπήρχε goal line technology, γιατί ίσως η ΕΠΟ ήθελε να κάνει οικονομία»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
22/11/2023 13:49
Ακόμα «βράζουν» στη Γαλλία που δεν υπήρχε goal line technology στο ματς με την Ελλάδα στην OPAP Arena και πιθανώς να τους στέρησε μία νίκη που θα τους ανέβαζε στην 1η θέση της κατάταξης της FIFA.

Στη φάση του 89ου λεπτού στην OPAP Arena, ο Κομάν έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στον Ζέκα και στα δύο δοκάρια της εστία του Βλαχοδήμου, ενώ στην πορεία διαιτητής και VAR αποφάσισαν πως δεν είχε περάσει τη γραμμή.

Το RMC σήμερα αναφέρει τον κανονισμό της UEFA και κάνει... σενάρια για τον λόγο που δεν υπήρχε σύστημα goal line technology, υποθέτοντας πως η ΕΠΟ ήθελε να κάνει οικονομία χρημάτων...

«Εάν η διοργανώτρια ομοσπονδία ενός αγώνα στην προκριματική φάση διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα goal line technology στο γήπεδο και επιθυμεί να το χρησιμοποιήσει για τον αγώνα, πρέπει να λάβει τη συμφωνία της φιλοξενούμενης ομάδας και την έγκριση από την UEFA μέσω της επίσημης διαδικασίας έγκρισης που κοινοποιείται από την UEFA» αναφέρει το άρθρο 38.06, που επικαλείται το ρεπορτάζ στη Γαλλία και συμπληρώνει: «Η μη χρησιμοποίηση στα προκριματικά του EURO ίσως ήταν λόγω επιθυμίας να γίνει οικονομία από πλευράς της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Αυτό μπορεί να κόστισε μια νίκη για τη Γαλλία, μια απόλυτα νικηφόρα πορεία και την πρώτη θέση στην κατάταξη της FIFA».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.