Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελλάδα - Γαλλία: Ξανά κλειστό το πέταλο στην «OPAP Arena»

Ελλάδα - Γαλλία: Ξανά κλειστό το πέταλο στην «OPAP Arena»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/11/2023 18:43
Απίστευτο κι όμως αληθινό κι άκρως ελληνικό, καθώς το πέταλο της «OPAP Arena» θα παραμείνει κλειστό και στον αγώνα της Ελλάδας με τη Γαλλία.

Από τότε που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετακόμισε στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το πέταλο των οργανωμένων οπαδών της Ένωσης δεν ανοίγει για τον κόσμο στα παιχνίδια της «γαλανόλευκης».

Για την ακρίβεια το κάτω διάζωμα δεν άνοιξε σε κανένα φιλικό ή επίσημο ματς, ενώ σε κάποιες αναμετρήσεις είχε ανοίξει το πάνω διάζωμα του πετάλου, όπως για παράδειγμα στο εντός έδρας ματς με την Ιρλανδία τον περασμένο Ιούνιο.

Στο παιχνίδι με την Ολλανδία τον προηγούμενο μήνα, το κλειστό πέταλο είχε προκαλέσει αλγεινή εντύπωση.

Ωστόσο και στην αναμέτρηση με τη Γαλλία η εικόνα θα είναι η ίδια και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι αρμόδιοι, η ΕΛ.ΑΣ. ήταν εκείνη που πρότεινε να μείνει κλειστό, καθώς κοντά στο πέταλο θα πάρουν θέση οι οπαδοί της Γαλλίας.

Βέβαια κι αυτό συνέβη μόνο στα ματς με την Ολλανδία και τη Γαλλία, καθώς οι Ιρλανδοί είχαν καθίσει στην άλλη πλευρά του γηπέδου και μάλιστα δεν είχε συμβεί το παραμικρό, ωστόσο και τότε το κάτω διάζωμα του πετάλου στη Νέα Φιλαδέλφεια είχε παραμείνει κλειστό για αδιευκρίνιστο λόγο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.